«Να το πάρεις το κορίτσι»! Οι γονείς του Τζορτζ Κλούνεϊ εγκρίνουν τη... νύφη τους!

Οι γονείς του Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνεται πως έχουν λατρέψει τη νυφούλα τους καθώς μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του γιου τους, έβγαλαν ανακοινώσεις για τα ευχάριστα νέα.

«Να το πάρεις το κορίτσι»! Οι γονείς του Τζορτζ Κλούνεϊ εγκρίνουν τη... νύφη τους!

Αν και στην αρχή ο αρραβώνας ήταν απλώς φήμες, η Νίνα Κλούνεϊ, μαμά του ηθοποιού, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, επιβεβαιώνοντας τα: «Δηλώνω πως είμαι τρελά ευτυχισμένη! Η Αμάλ είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι! Μου αρέσει πολύ!», είπε προσθέτοντας πως η δικηγόρος διαθέτει «ομορφιά με μυαλό».

Αλλά και ο μπαμπάς του, Νικ Κλούνεϊ δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος για τον γιο του που είχε δηλώσει αμετανόητος εργένης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε αυτή την υπέροχη νεαρή γυναίκα και πρόκειται για δυο πολύ όμορφους ανθρώπους. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόφασή τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Εδωσε επίσης και συμβουλές για τον γάμο τους για να κρατήσουν αναμμένη την σπίθα της σχέσης τους. Εξάλλου, ο ίδιος μετράει 55 χρόνια γάμο με την σύζυγό του.

Ακόμα και η εταιρεία όπου δουλεύει η 36χρονη δικηγόρος, εξέδωσε ανακοίνωση: «Συγχαίρουμε την κυρία Αμάλ Αλαμουντίν και τον κύριο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον αρραβώνα τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved