«Τι είπες;». Οταν τα παιδιά φρικάρουν πραγματικά τους γονείς!

Το έχουμε δει μόνο σε Αμερικάνικα θρίλερ αλλά πολλοί γονείς το έχουν βιώσει κιόλας!

«Τι είπες;». Οταν τα παιδιά φρικάρουν πραγματικά τους γονείς!

Κάποιοι λένε πως τα παιδιά μπορούν να επικοινωνήσουν με πλάσματα που εμείς δεν βλέπουμε. Αλλα παιδιά πάλι είναι απλώς τρομακτικά και ξεστομίζουν φράσεις που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε από πού τις άκουσαν.

Δείτε μερικές τρομακτικές φράσεις που έχουν ειπωθεί στους γονείς από τα παιδιά τους:

- Εβαζα στο κρεβάτι για ύπνο τον δίχρονο γιο μου. Μου είπε «αντίο μπαμπά» και του λέω «όχι, κανονικά λέμε καληνύχτα». Είπε «το ξέρω αλλά αυτή τη φορά είναι αντίο». Επρεπε να τον ελέγξω μερικές φορές μέσα στη νύχτα για να σιγουρευτώ ότι βρίσκεται ακόμα εκεί.

- Η ανιψιά μου καθόταν στον καναπέ με ένα περίεργο ύφος. Η μαμά της την ρώτησε τι σκέφτεται και εκείνη της απάντησε: «Φαντάζομαι κύματα αίματος να με κατακλύζουν ολόκληρη».

- Εγώ και η σύζυγός μου, βγάζαμε από το μπάνιο την δυόμιση ετών κορούλα μας μετά από ντους και της λέγαμε πόσο σημαντικό είναι να κρατάει τα ευαίσθητα σημεία της καθαρά. Και απάντησε με πολύ χαλαρό ύφος σα να μη συμβαίνει τίποτα «Κανείς δε με πειράζει εκεί. Προσπάθησαν μια φορά. Χτύπησαν την πόρτα και προσπάθησαν αλλά πάλεψα. Πέθανα και τώρα είμαι ξανά πίσω».

- Ρώτησα για πλάκα: «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις κοπέλα;» και ο εφτάχρονος γιος μου απάντησε: «Πες της ότι θα γίνει η κοπέλα μου διαφορετικά δε θα ξαναδεί τους γονείς της ποτέ».

- «Πριν γεννηθώ εδώ, είχα μια αδερφή, σωστά; Αυτή και η άλλη μου μαμά έχουν γεράσει πια τόσο πολύ. Ηταν καλά όταν το αμάξι έπιασε φωτιά αλλά προφανώς εγώ δεν ήμουν».

- Η τρίχρονη κόρη μου καθόταν δίπλα στο νεογέννητο αδερφό της. Τον κοίταξε για λίγο και έπειτα μου είπε: «Μπαμπά, είναι ένα τέρας. Πρέπει να το θάψουμε».

- Το πεντάχρονο μου είπε: «Μαμά, όταν πεθάνεις θέλω να σε βάλω σε ένα γυάλινο βάζο για να σε βλέπω για πάντα», στο οποίο το εξάχρονο μου απάντησε: «Αυτό είναι ανόητο. Που θα βρεις ένα βάζο τόσο μεγάλο»;

- Το μωρό μου πέρασε μια φάση όπου έλεγε σε όλα τα πράγματα «Hi» (Γεια). «Hi hi hi hi hi». Μια μέρα ακουγόταν σαν «Die» (Πέθανε). «Die die die die». Ετσι την ρώτησα: «Τι είναι αυτό που λες;». Και γύρισε το πρόσωπό της προς τα εμένα και μου είπε ψιθυριστά: «Diiiiiiiiieeeeee».

- Ένα παιδί ενός φίλου μου του είπε: «Μπαμπά, σε αγαπάω τόσο πολύ που θέλω να σου κόψω το κεφάλι και να το κουβαλάω μαζί μου για να βλέπω το πρόσωπό σου όποτε θέλω».

- Ο τρίχρονος γιος μου έχει γενικά μια χαρούμενη διάθεση. Για αυτό και είναι πολύ παράξενο όταν καμιά φορά αγκαλιάζει την μαμά του και της λέει με σοβαρό ύφος: «Μαμά, υπόσχομαι πως ποτέ δε θα μασήσω τα κόκκαλα σου. Το υπόσχομαι».

- Κοιμόμουν και κατά τις έξι το πρωί ξύπνησα από το πρόσωπο της τετράχρονης κόρης μου που ήταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από το δικό μου. Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: «Θέλω να σου ξεφλουδίσω όλο σου το δέρμα».

- «Και τι; Δεν πρέπει να τον πετάξω στη φωτιά;», ρώτησε η τρίχρονη κόρη μου για τον αδερφό της που κρατούσε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά.

- Ο τετράχρονος γιος μου με ξύπνησε κατά τις τρεις τα χαράματα και μου είπε κοιτάζοντας προς μια σκοτεινή γωνία του δωματίου: «Το παιδί με τα μάτια στην πλάτη του, φοράει την σχολική μου φόρμα». Εννοείται πως δεν κοίταξα και του είπα να πάει για ύπνο.

- Εχω τατουάζ. Μια μέρα ο γιος μου είπε: «Μπαμπά, όταν πεθάνεις θα σου ξεσκίσω όλο το δέρμα από τα χέρια σου και θα το βάλω στον τοίχο σαν ζωγραφιά ώστε να σε θυμάμαι για πάντα».

- Ζωγράφιζα με την εξάχρονη ανιψιά μου. Κάποια στιγμή κρατούσε τρία χρώματα στα χέρια της και μου είπε: «Το μαύρο είναι για τον διάβολο, το κίτρινο για το πτώμα και το κόκκινο για το αίμα».

- Πήγα στην τουαλέτα και όταν βγήκα, βρήκα την τρίχρονη υιοθετημένη μου κόρη να στέκεται μπροστά από την πόρτα. Την ρώτησα τι συμβαίνει γιατί φαινόταν μπερδεμένη. Και μου απάντησε στα Σουηδικά (που δε της είχαμε μάθει κι δε της είχαμε πει ούτε μια λέξη): «Απλώς κλείσε την πόρτα πίσω σου και ό,τι και να κάνεις, σε παρακαλώ μην γυρίσεις ή μην κοιτάξεις πίσω από τον ώμο σου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved