Aυτός είναι παππούς! Εφτιαξε ένα ολόκληρο αεροπλανοφόρο 12 μέτρων για τον εγγονό του (εικόνες)

Ενας Κινέζος παππούς εξέπληξε ευχάριστα τον εγγονό του, φτιάχνοντάς του την απόλυτη κατασκευή! Ενα αεροπλανοφόρο 12 μέτρων που χωράει 20 ανθρώπους.

Aυτός είναι παππούς! Εφτιαξε ένα ολόκληρο αεροπλανοφόρο 12 μέτρων για τον εγγονό του (εικόνες)

Η ιδέα ξεκίνησε όταν ο 80χρονος Γουεν Γιουζού πήγε τον 12χρονο εγγονό του σε ένα πάρκο για να πετάξει το αεροπλάνο του. Ο μικρός είπε για πλάκα πως ο παππούς του, θα του έφτιαχνε ένα αεροπλανοφόρο για να δείχνει πιο εντυπωσιακό το αεροπλανάκι του.

Ετσι, ο παππούς μάζεψε μερικούς φίλους του και αντί να κοροϊδέψει την πρόταση του εγγονού του, την έκανε πραγματικότητα.

Με κλίμακα 1:25, το αεροπλανοφόρο χωράει άνετα το αεροπλάνο του 12χρονου! Είναι δώδεκα μέτρα σε μήκος και δυο σε πλάτος ενώ χωράει άνετα 20 ανθρώπους.

Δημιουργήθηκε σε περίπου ένα μήνα με αγάπη από τον παππού που δήλωσε: «Εχω φτιάξει πιο μικρές βάρκες αρκετές φορές για δική μου όμως ευχαρίστηση. Μ' αρέσει να χτίζω μοντέλα πλοίων για χόμπι και το μοναδικό για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, είναι πως λίγοι άνθρωποι εδώ έχουν δει αληθινό αεροπλανοφόρο. Αν και δεν είναι κανονικό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα και έχει κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους, πέρα από τον εγγονό μου».

Δείτε τις εικόνες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved