Ο σκληρός Μπρους Γουίλις, «αλοιφή» για την 2χρονη κόρη του! (εικόνες)

Μπορεί να υποδυόταν πάντα τον σκληρό στις κινηματογραφικές ταινίες, στη ζωή του όμως είναι ένας τρυφερός σύζυγος κ μπαμπάς!

Ο Μπρους Γουίλις, ειναι ένας απο τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ κι ο περισσότερος κόσμος τον εχει συνδέσει με το ρόλο του σκληρού πρωταγωνιστή.

Πριν απο λίγες ώρες όμως ήρθαν στο φως φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού που διακρίνεται όλη η τρυφερότητα του. Σε μία απο αυτές κρατάει αγκαλιά τη δίχρονη κορούλα του με απεριόριστη αγάπη. Η μικρή Mabel ανέβηκε στο καρουζέλ, ο μπαμπάς της είναι δίπλα της κι εκείνη τον κοιτάει μέσα στα μάτια. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο πρώτος έρωτας ενός κοριτσιού είναι ο πατέρας της!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένειά του στην παραλία της Σάντα Μόνικα στο Λος Άντζελες. Με χαλαρή διάθεση και σπορ ντύσιμο ο σταρ του Χόλιγουντ δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό την ετοιμόγεννη σύζυγό του και τη δίχρονη πριγκίπισσά του! Και οι τρεις τους απόλαυσαν τη βόλτα τους, χωρίς να ενοχλούνται από τους παπαράτσι που μόλις τους είδαν τα φλας πήραν φωτιά!

Ο διάσημος ηθοποιός έχει ακόμη τρεις κόρες από τον πρώτο του γάμο με τη Ντέμι Μουρ! Όσο για το φύλο του μωρού που αναμένεται να γεννηθεί σε λίγο καιρό; Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved