25η Μαρτίου με δωρεάν είσοδο και ξενάγηση στο μουσείο της Ακρόπολης!

Η οικονομική κατάσταση πολλών οικογενειών δεν είναι καλή αλλά για την σημερινή ημέρα υπάρχουν και οι δωρεάν επιλογές για να τιμήσετε την 25η Μαρτίου.

25η Μαρτίου με δωρεάν είσοδο και ξενάγηση στο μουσείο της Ακρόπολης!

Πάρτε τα παιδιά σας και επισκεφθείτε το Μουσείο Ακρόπολης που σας υποδέχεται με δωρεάν είσοδο από τις εννιά το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα. Εκείνες τις ώρες, θα βρίσκονται στον χώρο του μουσείου αρχαιολόγοι και φροντιστές για να συζητήσουν για τον Παρθενώνα, την αρχιτεκτονική του, τον συμβολισμό του και άλλα πολλά.

Για κάθε θεματική παρουσίαση, θα συμμετέχουν 30 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ η παρουσίαση διαρκεί 50 λεπτά. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά στις 12:00 και στις 13:00, στα αγγλικά στις 11:00 και στα γαλλικά αντίστοιχα στις 11:00.

Το εστιατόριο του μουσείου που υπάρχει στον δεύτερο όροφο, θα υποδέχεται τους επισκέπτες με «Ελληνικό Παραδοσιακό Πιάτο».

Τέλος, μη ξεχνάτε ότι η σημερινή μέρα είναι ηλιόλουστη και μπορείτε να απολαύσετε μετά την βόλτα στο μουσείο ένα υπέροχο πικνίκ με τα παιδιά σας ή μια βόλτα κάτω από την θεαματική Ακρόπολη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved