Αποστόλης Τότσικας: Θα γίνει μπαμπάς;

Ο Αποστόλης Τότσικας διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Εδώ και επτά χρόνια διατηρεί δεσμό με τη γνωστή φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη κι ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό» για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Μπορεί ο γάμος να μην προκύψει, ακόμα και αν προκύψει ένα παιδί. Ο γάμος θεωρώ ότι είναι κάτι τυπικό έτσι κι αλλιώς, που έχει φορεθεί στην κοινωνία. Δεν είμαι κατά του γάμου, αλλά 7 χρόνια τώρα είναι αρκετά επίσημο ούτως ή άλλως. Εγώ ήθελα να γίνω μπαμπάς από μικρό παιδί. Νομίζω πως αν είχα έναν γιο ή μια κόρη, θα τελείωνε εκεί η ζωή μου. Δεν θα ασχολιόμουν με τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όπως εξομολογήθηκε ο γάμος είναι μία αυστηρά προσωπική υπόθεση, που δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγει και στα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι με το οποίο συμφωνεί κι η σύντροφός του. «Μια χαρά , προχωράμε κανονικά. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε προχωρήσει. Και να παντρευόμουν, όμως, δεν νομίζω ότι θα το μάθαινε και κανείς. Δεν νομίζω ότι είναι μια πληροφορία που χρειάζεται ο κόσμος να τη ξέρει. Ακόμα και αν γίνει ο γάμος κάποια στιγμή, θα είμαι εγώ και αυτή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved