Αποστόλης Τότσικας: Θα γίνει μπαμπάς;

Ο Αποστόλης Τότσικας διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Αποστόλης Τότσικας: Θα γίνει μπαμπάς;

Εδώ και επτά χρόνια διατηρεί δεσμό με τη γνωστή φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη κι ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό» για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Μπορεί ο γάμος να μην προκύψει, ακόμα και αν προκύψει ένα παιδί. Ο γάμος θεωρώ ότι είναι κάτι τυπικό έτσι κι αλλιώς, που έχει φορεθεί στην κοινωνία. Δεν είμαι κατά του γάμου, αλλά 7 χρόνια τώρα είναι αρκετά επίσημο ούτως ή άλλως. Εγώ ήθελα να γίνω μπαμπάς από μικρό παιδί. Νομίζω πως αν είχα έναν γιο ή μια κόρη, θα τελείωνε εκεί η ζωή μου. Δεν θα ασχολιόμουν με τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όπως εξομολογήθηκε ο γάμος είναι μία αυστηρά προσωπική υπόθεση, που δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγει και στα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι με το οποίο συμφωνεί κι η σύντροφός του. «Μια χαρά , προχωράμε κανονικά. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε προχωρήσει. Και να παντρευόμουν, όμως, δεν νομίζω ότι θα το μάθαινε και κανείς. Δεν νομίζω ότι είναι μια πληροφορία που χρειάζεται ο κόσμος να τη ξέρει. Ακόμα και αν γίνει ο γάμος κάποια στιγμή, θα είμαι εγώ και αυτή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved