Ένα ζαχαροπλαστείο βγαλμένο από παραμύθι μόνο για παιδιά! (εικόνες)

Αν ρωτήσεις ένα παιδί ποιες είναι οι αγαπημένες του γεύσεις, σίγουρα μία από αυτές θα είναι τα γλυκά!

Ένα ζαχαροπλαστείο βγαλμένο από παραμύθι μόνο για παιδιά! (εικόνες)

Ειδικά αν είναι σοκολατένια, αυτά έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις του.

Το ζαχαροπλαστείο είναι ο παράδεισος μικρών και μεγάλων. Τούρτες, γλυκά, γλειφιτζούρια, σοκολατάκια , φιγουράρουν στις βιτρίνες και όταν τα επισκεπτόμαστε δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.

Στην Ιαπωνία όμως, το «Patisserie es koyama» είναι ένα παραμυθένιο ζαχαροπλαστείο αποκλειστικά για παιδιά! Φημίζεται για κέικ μαρμελάδας και όσοι γονείς πηγαίνουν με τα παιδιά τους περιμένουν με την ώρα στην ουρά του ταμείου, ενώ εκείνα κάνουν βόλτα, χαζεύοντας τις βιτρίνες του!

Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου ζαχαροπλαστείου, δημιούργησαν ένα χώρο μόνο για τους μικρούς μας φίλους που μπορούν να περάσουν το χρόνο τους, ανάμεσα στα σοκολατένια γλυκά και παγωτά!

Το «Sweets Factory», σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ζαχαροπλαστείου, είναι ο παραμυθένιος χώρος που τα παιδιά περνούν ευχάριστα την ώρα τους! «Οι γονείς φέρνουν τα παιδιά τους εδώ, και τα αφήνουν να απολαύσουν μόνα τους τα γλυκά. Να δουν πώς παρασκευάζονται και πώς φτάνουν στην τελική τους μορφή. Και μετά να διαλέξουν ό,τι επιθυμούν. Οι γονείς περιμένουν στο ταμείο για να πληρώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επειδή εμείς είμαστε κάπως μακριά, πάρτε μία μικρή γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved