Δεν έβαλε μυαλό: Ο 10χρονος που έκλεψε το αμάξι του μπαμπά του και οι... περίπέτειές του!

Πριν λίγες ημέρες είχε αναστατώσει την αστυνομία και τους γονείς του με τα καμώματά του. Ο λόγος για τον 10χρονο σκανταλιάρη που πήρε για βόλτα το αυτοκίνητο του πατέρα του και ισχυρίστηκε στην αστυνομία όταν τον έπιασε ότι είναι ...νάνος!

Δεν έβαλε μυαλό: Ο 10χρονος που έκλεψε το αμάξι του μπαμπά του και οι... περίπέτειές του!

Τώρα, βρίσκεται σε νέους μπελάδες, αφού ο 10χρονος Νορβηγός έκανε ξανά τα ίδια! Από ό,τι φαίνεται αγαπάει πολύ την οδήγηση και εντοπίστηκε ξανά να κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο ενός συγγενή στον οποίο είχε πάει για οικογενειακή επίσκεψη.

Οι γονείς με το που κατάλαβαν τι έγινε, τηλεφώνησαν στην αστυνομία που έστειλε αμέσως μηνύματα μέσω του twitter και του ραδιοφώνου, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου.

Ετσι ένας περαστικός, σταμάτησε και πήρε τα κλειδιά από τον 10χρονο που κατάφερε να οδηγήσει 30 χιλιόμετρα.

Την περασμένη εβδομάδα ο 10χρονος έβαλε την αδελφούλα του, μόλις 18 μηνών, στο αυτοκίνητο των γονιών του και ξεκίνησε από την πόλη Ντόκα να επισκεφθεί τους παππούδες του, σε απόσταση 60 χιλιομέτρων. Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί ισχυρίστηκε ότι είναι νάνος κι ότι έχει ξεχάσει το δίπλωμα οδήγησης στο σπίτι.

Την πρώτη φορά η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση ζητώντας απλώς από τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους, όμως δεν φάνηκε επιεικής μετά το δεύτερο επεισόδιο και ενημέρωσε την πρόνοια.

«Δεν τραυματίστηκε κανείς, όμως αυτό οφείλεται καθαρά στην τύχη. Οι ενήλικοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν συμβεί κάποια τραγωδία. Είναι τρομακτικό και πολύ λυπηρό να επιτρέπεται στο παιδί να συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βεστ Όπλαντ, Μπορντ Κρίστιανσεν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved