Aυτοί είναι οι 10 πιο αγαπημένοι σελεμπριτοπαππούδες της σόου μπιζ! (εικόνες)

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου», λέγανε οι παλιοί και είχαν απόλυτο δίκιο!

Aυτοί είναι οι 10 πιο αγαπημένοι σελεμπριτοπαππούδες της σόου μπιζ! (εικόνες)

Μπορεί κάποιοι γονείς να μην στάθηκαν στα παιδιά τους όσο ήθελαν, έγιναν όμως οι καλύτεροι παππούδες και οι καλύτερες γιαγιάδες!

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους 10 διασημότερους ανθρώπους παγκοσμίως που τα παιδιά τους, τους χάρισαν ένα ή περισσότερα εγγονάκια!

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και ευτυχία τον εγγονό του, πρίγκιπα Γεώργιο. «Το να γίνει παππούς είναι μία μοναδική στιγμή της ζωής σου. Είμαι περήφανος κι ευτυχισμένος που απέκτησα εγγονάκι», είπε χαρακτηριστικά μετά τη γέννηση του εγγονού του.

Ο Τομ Χάνκς και η Ρίτα Γουίλσον έχουν δύο εγγονάκια από τον γιο τους! «Παππού και γιαγιά μας φωνάζουν, σύμφωνα με την ελληνική παράδοση», είχε πει χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Τζορτζ Μπους και η Λόρα Μπους απέκτησαν εγγονάκι για πρώτη φορά το 2013 όταν η κόρη τους, γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς, ότι η Γκόλντι Χόουν, έχει 5 εγγονάκια! Η διάσημη σταρ είχε πει κάποτε ότι το να είσαι γιαγιά είναι αγάπη με α κεφαλαίο!

Η Σάλι Φιλντ έχει παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, ότι κακομαθαίνει τα εγγόνια της μιας και δεν μπορεί να τους χαλάσει χατίρι! «Όταν μπορώ να είμαι μαζί τους είμαι μία θαυμάσια γιαγιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πολ Μακκάρτνει, έχει 8 εγγονάκια από τις δύο του κόρες, την Στέλλα και την Μαίρη. Τραγουδάει για εκείνα ενώ τους έχει αφιερώσει το «When I am 64».

Η Κρις Τζένερ, είναι γιαγιά ενός από τα διασημότερα μωρά του πλανήτη! Η Κιμ Καρντάσιαν γέννησε την μικρή Νορθ, ενώ η Κρις έχει κι άλλα δύο εγγονάκια!

Στα 51 του χρόνια έγινε παππούς, ο Γκαρθ Μπρουκς, όταν η κόρη του γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η Πρισίλα Πρίσλει, έχει 4 εγγονάκια και η ίδια το διασκεδάζει πολύ!

Ο Μάρτιν Σιν έχει 8 εγγόνια κι όπως λέει ο ίδιος, είναι ένας θαυμάσιος παππούς! Μάλιστα πριν από ένα χρόνο ο γιος του έγινε παππούς στα 47 του χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved