Tο Athensheart Mall υποδέχεται τα παιδιά σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα

Tο Athensheart Mall «φοράει» τα αποκριάτικα του και περιμένει τους μικρούς & μεγάλους φίλους του, να διασκεδάσουν, στο μεγαλύτερο αποκριάτικο ξεφάντωμα, με χορό, παιχνίδια και πολλά δώρα-εκπλήξεις!

Οι απόκριες είναι περίοδος χαράς και κεφιού, γι' αυτό το athensheart έχει ετοιμάσει για τους μικρούς επισκέπτες δημιουργικά αποκριάτικα εργαστήρια και μεγάλα μασκέ παιδικά πάρτι με δωρεάν είσοδο για όλους:
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (11:00 – 14:00). Τα παιδιά κατασκευάζουν τις αποκριάτικες μάσκες τους και προετοιμάζονται για τα πάρτι που θα ακολουθήσουν!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (11:00 – 13:00 & 17:00- 19:00). Σας περιμένουν τρομερές μουσικές επιλογές από DJ, ασταμάτητος χορός, πρωτότυποι διαγωνισμοί, αμέτρητα δώρα, μπαλόνια και πολλές άλλες εκπλήξεις...!

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (11:00 – 14:00). Τα παιδιά κατασκευάζουν χαρταετούς!
Σάββατο 1η Μαρτίου (11:00 - 14:00) ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι περιμένει τους μικρούς μασκαράδες με χορό, μουσική, φαγητό. Ξεχωριστοί διαγωνισμοί , ξυλοπόδαροι και ιδιαίτερα δώρα, είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το αποκριάτικο athensheart!

Όλα τα παιδικά πάρτι θα γίνουν στο επίπεδο 1 στην παιδική γωνιά του athensheart . Στην παρέα μας θα παραδίδονται μαθήματα μακιγιάζ «Very Bella», μεταμορφώνοντας με ευφάνταστα σχέδια και χρώματα τις μικρές μας φίλες.

Επιπλέον, το Athensheart στις 8 Φεβρουαρίου, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να αποκτήσουν ένα μοναδικό athensheart χαρταετό, κάνοντας αγορές των 25€ από οποιοδήποτε κατάστημα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επισκεφτείτε και εσείς το αποκριάτικα στολισμένο Athensheart και αισθανθείτε την ξεγνοιασιά και το κέφι των ημερών!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved