Tο Athensheart Mall υποδέχεται τα παιδιά σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα

Tο Athensheart Mall «φοράει» τα αποκριάτικα του και περιμένει τους μικρούς & μεγάλους φίλους του, να διασκεδάσουν, στο μεγαλύτερο αποκριάτικο ξεφάντωμα, με χορό, παιχνίδια και πολλά δώρα-εκπλήξεις!

Tο Athensheart Mall υποδέχεται τα παιδιά σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα

Οι απόκριες είναι περίοδος χαράς και κεφιού, γι' αυτό το athensheart έχει ετοιμάσει για τους μικρούς επισκέπτες δημιουργικά αποκριάτικα εργαστήρια και μεγάλα μασκέ παιδικά πάρτι με δωρεάν είσοδο για όλους:
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (11:00 – 14:00). Τα παιδιά κατασκευάζουν τις αποκριάτικες μάσκες τους και προετοιμάζονται για τα πάρτι που θα ακολουθήσουν!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (11:00 – 13:00 & 17:00- 19:00). Σας περιμένουν τρομερές μουσικές επιλογές από DJ, ασταμάτητος χορός, πρωτότυποι διαγωνισμοί, αμέτρητα δώρα, μπαλόνια και πολλές άλλες εκπλήξεις...!

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (11:00 – 14:00). Τα παιδιά κατασκευάζουν χαρταετούς!
Σάββατο 1η Μαρτίου (11:00 - 14:00) ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι περιμένει τους μικρούς μασκαράδες με χορό, μουσική, φαγητό. Ξεχωριστοί διαγωνισμοί , ξυλοπόδαροι και ιδιαίτερα δώρα, είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το αποκριάτικο athensheart!

Όλα τα παιδικά πάρτι θα γίνουν στο επίπεδο 1 στην παιδική γωνιά του athensheart . Στην παρέα μας θα παραδίδονται μαθήματα μακιγιάζ «Very Bella», μεταμορφώνοντας με ευφάνταστα σχέδια και χρώματα τις μικρές μας φίλες.

Επιπλέον, το Athensheart στις 8 Φεβρουαρίου, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να αποκτήσουν ένα μοναδικό athensheart χαρταετό, κάνοντας αγορές των 25€ από οποιοδήποτε κατάστημα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επισκεφτείτε και εσείς το αποκριάτικα στολισμένο Athensheart και αισθανθείτε την ξεγνοιασιά και το κέφι των ημερών!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved