Οι παραδοσιακές Κυριακές με την οικογένεια: Μια συνταγή μαγείας

Όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμά σου, αξίζει να βρίσκεις χρόνο για τα κυριακάτικα, οικογενειακά τραπέζια, για τις Κυριακές που σε βρίσκουν μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Οι παραδοσιακές Κυριακές με την οικογένεια: Μια συνταγή μαγείας

Kάποτε προσπαθούσες να τα αποφεύγεις, εφευρίσκοντας συνεχώς νέες δικαιολογίες. Για αρκετά χρόνια μάζευες δυνάμεις, προτού χτυπήσεις το κουδούνι. Ποιος θέλει να ακούει, άλλωστε, τις ίδιες ιστορίες και να απαντά κάθε εβδομάδα στις ίδιες ερωτήσεις; Να όμως που κάποια στιγμή, άρχισαν να σου λείπουν. Να σου λείπουν τα γέλια, οι φωνές, οι γεύσεις, οι ιστορίες, οι ερωτήσεις, οι άνθρωποι, η μαγεία πίσω από τα κυριακάτικα τραπέζια.

Αν ζεις εδώ και χρόνια μακριά από την οικογένειά σου, μεγαλώνοντας συνειδητοποίησες πόσο σημαντικές, πολύτιμες και μαγικές είναι οι Κυριακές που σας βρίσκουν γύρω από ένα τραπέζι. Τι και αν δεν μπορούσες να βρίσκεσαι συχνά με όλη την οικογένεια, για να μοιράζεστε γεύσεις και ιστορίες μαζί; Όταν δίνατε το ραντεβού, ήταν σκέτη μαγεία. Με τα χρόνια δε, δημιούργησες και άλλες, μικρές «οικογένειες». Τις βρήκες στα πρόσωπα καλών φίλων, συντρόφων, ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεσαι τις εύκολες και δύσκολες στιγμές της ζωής σου.

Και ξέρεις κάτι; Όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμά σου, αξίζει να βρίσκεις χρόνο για τα κυριακάτικα, οικογενειακά τραπέζια, για τις Κυριακές που σε βρίσκουν μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, γύρω από ένα τραπέζι με ψητό κοτόπουλο ή μακαρόνια με σάλτσα, μία να γελάτε και μία να απολαμβάνετε γενναίες μπουκιές από το φαγητό σας, πίνοντας αναζωογονητικές γουλιές από παγωμένη Coca-Cola. Ειλικρινά, αν αυτό δεν είναι μαγεία, τότε τι είναι;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved