Ερευνα: Οι γυναίκες που γίνονται μητέρες, είναι οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου!

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες που γίνονται μανούλες είναι από τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου. Αυτό διαπιστώνεται πλέον και επισήμως και βάση μίας κανούργιας έρευνας.

Ερευνα: Οι γυναίκες που γίνονται μητέρες, είναι οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου!

Οι μητέρες με παιδιά ανεξαρτήτως γάμου αποδείχθηκε ότι είναι οι πιο ευτυχισμένες από όλα τα υπόλοιπα γκρουπ που συμμετείχαν στην έρευνα ενώ οι γυναίκες χωρίς παιδιά ήταν λιγότερο χαρούμενες.

Από την άλλη, οι άντρες χωρίς παιδιά παρουσιάζονται πιο ευτυχισμένη από αυτούς που είναι πλέον γονείς.

Οι περισσότεροι γονείς όταν αναφέρουν την γέννηση του μωρού τους, την χαρακτηρίζουν ως την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Αλλά από την έρευνα διαπιστώθηκε πως τα παντρεμένα ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά, είναι στην πραγματικότητα πιο ευτυχισμένα από τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Διαπιστώθηκε πως οι παντρεμένοι χωρίς παιδιά, είναι πιο ικανοποιημένοι με την σχέση τους και αισθάνονται πως το έτερον ήμισυ τους φροντίζει περισσότερο.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Βρετανίας, σε περισσότερους από 5.000 ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οταν ζητήθηκε στους ερωτηθέντες να βαθμολογήσουν την ποιότητα της σχέσης τους, αυτοί που ήταν χωρίς παιδιά, αποδείχτηκαν οι πιο ευτυχισμένοι από όλους.

Επιπλέον, τα συγκεκριμένα ζευγάρια, έκαναν περισσότερα πράγματα για το άλλο τους μισό για να διατηρήσουν την σχέση τους ζωντανή, όπως το να βγαίνουν περισσότερο μαζί ή να μιλάνε περισσότερο.

Η έρευνα, θα παρουσιαστεί ολόκληρη μέσα στην εβδομάδα, στην Βρετανική Βιβλιοθήκη και θα αποκαλύψει ποιό είναι το κλειδί για πιο υγιείς και χαρούμενες σχέσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved