Μία ιστορία τοκετού, μία ιστορία αγάπης

Οι στιγμές λίγο πριν τον τοκετό.

Instagram / monetnicolebirths

Φωτογραφίες τοκετού αποτυπώνουν τις ιδιαίτερες στιγμές μίας γέννας.

«Ουάου. Απλά κοιτάξτε αυτούς τους δύο. Τον τρόπο που την κοιτά, που την κρατάει, που τη στηρίζει… Και όλα αυτά ενώ εκείνη κάνει αυτή τη μεγάλη, τη γενναία την σπουδαία δουλειά. Λατρεύω το λαστιχάκι στον καρπό του επίσης. Ήταν έτοιμος να τη βοηθήσει με όποιον τρόπο χρειαζόταν.

Οι φωτογραφίες γάμου σας θα είναι πάντα ιδιαίτερες… και το ίδιο και οι οικογενειακές φωτογραφίες σας στον τοίχο… αλλά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο τοκετό που αφαιρεί όλη την τεχνοτροπία, το ποζάρισμα και τον προγραμματισμό.

Οι φωτογραφίες τοκετού είναι μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αγάπη, το δέσιμο και την οικειότητα που έχετε με τον σύντροφό σας.

Οι ιστορίες τοκετού είναι ιστορίες αγάπης άλλωστε»

Το παραπάνω κείμενο έγραψε στο Instagram της η φωτογράφος Monet Nicole. Η φωτογράφος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και έχει φωτογραφίσει εκατοντάδες γέννες γυναικών. Για εκείνη ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική, που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη και που αλλάζει την κάθε γυναίκα που τη βιώνει.

Στο προφίλ της δημοσιεύει φωτογραφίες από τοκετούς στο μαιευτήριο, στο σπίτι, στο νερό. Οι ακόλουθοί της είναι εκατοντάδες χιλιάδες και τα καθηλωτικά στιγμιότυπα που αναρτά δεν είναι ο μόνος λόγος. Παράλληλα μοιράζεται εμπειρίες της, σκέψεις και ιστορίες μαμάδων.

Η φωτογράφος έχει μοιραστεί φωτογραφίες και από τη δική της γέννα. Στην παρακάτω ανάρτηση γράφει μεταξύ άλλων:

«Δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να φέρεις στον κόσμο το μωρό σου. Η κάθε γέννα είναι διαφορετική. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved