Ένα οικογενειακό καλοκαιρινό πάρτι

Δεν χρειάζεται να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για να το κάνετε, μπορείτε απλά να το διοργανώσετε μόνο και μόνο επειδή είναι καλοκαίρι. Ένα πάρτι στο οποίο όλοι θα έχετε καλεσμένους, γονείς και παιδιά για να περάσετε εξαιρετικά.

Ένα οικογενειακό καλοκαιρινό πάρτι

Χωρίστε τα καθήκοντα του καθενός: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε μια λίστα με το τι θα χρειαστείτε και να χωρίσετε στον καθένα κι από κάτι. Δείτε τι μπορεί να κάνει ο καθένας και με αυτόν τον τρόπο η οργάνωση θα είναι πιο εύκολη.

Σχεδιάστε μια πρόσκληση: Όποιος από την οικογένεια είναι καλύτερος στο σχέδιο είναι και αυτός που θα αναλάβει να ζωγραφίσει την πρόσκληση, εκτός εάν στο σπίτι έχετε ένα πιο μικρό παιδί που δύσκολα θα μπορεί να κάνει κάτι άλλο, οπότε αναθέστε του να ζωγραφίσει κάτι. Ακόμη και καρικατούρες να κάνει θα είναι κάτι πολύ γλυκό για να το φωτοτυπήσετε και να το στείλετε σε φίλους.

Προγραμματίστε το μενού: Αποφασίστε ένα μενού που θα ικανοποιεί και μεγάλους και μικρούς. Από barbeque μέχρι απλά μεζεδάκια για το χέρι. Μέσα σε όλα πρέπει να αποφασίσετε και για τα αναψυκτικά που θα πιείτε.

Διακόσμηση: Συμφωνείστε όλοι μαζί στο πως θα είναι η διακόσμηση. Μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να επιλέξουν το θέμα του πάρτι, αρκεί να μην ξεφεύγει από το σκοπό, να γιορτάσετε δηλαδή το καλοκαίρι.

Ορίστε ποιος θα παίρνει τις φωτογραφίες: Μπορείτε να έχετε μικρές μηχανές μιας χρήσης και να ζητήσετε απ' όλους να τραβήξουν φωτογραφίες, ή να έχετε έναν από την οικογένεια να το αναλάβει.

Διασκεδάστε: Πάνω απ' όλα συμφωνείστε σε παιχνίδια που θα μπορούν να μετέχουν και μικροί και μεγάλοι. Και μη φοβάστε για παράδειγμα να παίξετε με το νερό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved