Απολαύστε μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Smart Park

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Smart Park: ένα μαγικό ταξίδι σε γιορτινές αγορές, ψυχαγωγία και ευτυχισμένες μελωδίες στην πιο υπέροχη στιγμή της χρονιάς!

Απολαύστε μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Smart Park

Με μια εορταστική πανδαισία 20 ημερών, γεμάτη με λαμπερές υπαίθριες εκδηλώσεις, το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Αττικής, «ντυμένο» με την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη, ζεσταίνει με αμέτρητες επιλογές shopping & fun τις παγωμένες μέρες των Χριστουγέννων και αποχαιρετά με αισιόδοξες νότες και «κάλαντα χαράς» τη χρονιά που μας αφήνει...! Christmas kids festival, Παγοδρόμιο, Χριστουγεννιάτικος Παιχνιδότοπος, Smart Christmas Book Festival, χορευτικά shows, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, διαγωνισμός στο facebook με φανταστικά shop gifts και 4 εορταστικές συναυλίες θα φωτίσουν, μαζί με το αστέρι των Χριστουγέννων, το πιο γιορτινό σκηνικό της Αττικής!

To Σάββατο, 21 και την Κυριακή 22 Δεκέμβρη, το Smart Park στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» φιλοξενώντας το Christmas Kids Festival (www.ckf.gr) και ανοίγοντας τους παιδικούς ορίζοντες της καλλιτεχνικής έκφρασης με ψυχαγωγικές δραστηριότητες πολιτισμού, τέχνης και δημιουργίας. Εργαστήρια μουσικής, μαγειρικής, πειραμάτων, κατασκευών, θεατρικές παραστάσεις και αθλητισμός, σας περιμένουν από το πρωί ως τις 18.00 το απόγευμα (είσοδος 2 ευρώ, οργάνωση ΜΚΟ Κορυφογραμμή)

Το ξεφάντωμα των γιορτών στο Smart Park συνεχίζουν ο Χριστουγεννιάτικος Παιχνιδότοπος, 11.000 τ.μ., με μια μεγάλη συλλογή από εντυπωσιακά παιχνίδια για μικρά παιδιά και το νέο Παγοδρόμιο! Ζεστά ρούχα και εξόρμηση στην νέα ice skating arena, κάτω από τα στολισμένα δέντρα , για τα πρώτα βήματα στον πάγο ή ακόμη και για extreme φιγούρες!
Οι γιορτές είναι ταυτισμένες με δώρα και το Smart Park φρόντισε να εμπλουτίσει τις επιλογές για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας μια εναλλακτική διέξοδο πολιτισμού με τα πιο ξεχωριστά βιβλία, στο Smart Christmas Book Festival. Ένα πανόραμα σύγχρονων εκδόσεων, με αμέτρητες επιλογές στις φιλικότερες τιμές. Στην κεντρική πλατεία του πάρκου, το φεστιβάλ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00 και τις Κυριακές.

Σε όλη την περίοδο των εορτών και όπως κάνετε τα ψώνια σας στο Smart Park, η βόλτα σας θα γίνει ξαφνικά μαγική από αναπάντεχα χορευτικά shows swing και rock n' roll από την ατμοσφαιρική vintage αισθητική της ομάδας Jump & Jive αλλά και από το απίστευτο Christmas break dance των διεθνώς καταξιωμένων Dead Prezz!

Το Smart Park, πιστό στη διοργάνωση των απόλυτων "talk of the town" concert events, σκεπάζει με βελούδινο μουσικό μανδύα τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς! Η μαγεία ζωντανεύει με ένα tribute στον pop & rock ήχο: Κόκκινα Χαλιά (22/12, 14:00), Beatles Tribute Band (24/12, 14:00), Ήβη Αδάμου (28/12, 14:00), Τάμτα και Freaky Fortune (31/12, 17:00) και το υπαίθριο shopping του πάρκου αποκτά το δικό του συναρπαστικό ρυθμό!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τον μοναδικό Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό που μοιράζει 120 δωροεπιταγές από τα καταστήματα του πάρκου, μπείτε στη σελίδα του Smart Park στο facebook στο www.facebook.com/SmartPark.com.gr

Και αυτές τις γιορτές, το Πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ζωντανεύει γύρω από το μοναδικό concept του Smart Park: Shop, Play, Enjoy!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved