Απίστευτο! Παντρεύτηκε όταν ήταν 4 ετών και στα 8 της παίρνει διαζύγιο!

Πριν καλά καλά πάει σχολείο ντύθηκε νυφούλα και μετά από τέσσερα χρόνια χώρισε. Η οχτάχρονη πια, Φατίμα Μάνγκρε από την Ινδία, παντρεύτηκε τον σύζυγό της όταν ήταν 4 ετών και εκείνος 14.

Απίστευτο! Παντρεύτηκε όταν ήταν 4 ετών και στα 8 της παίρνει διαζύγιο!

Όσο ασύλληπτο και αν σας φαίνεται συνέβη στην Ινδία και μάλιστα η ιστορία της κάνει το γύρο του κόσμου μιας και είναι η μικρότερη διαζευγμένη γυναίκα του κόσμου!

Ο λόγος μάλιστα του διαζυγίου είναι επίσης εξωφρενικός, μιας και ο πατέρας της αντιλήφθηκε – κάπως αργά βέβαια- ότι έκανε λάθος που πάντρεψε την κόρη του σε τόσο μικρή ηλικία!

«Τελικά συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος να παντρέψω την κόρη μου στα 4 της. Θα έπρεπε να της παρέχω όμορφα παιδικά χρόνια», ανέφερε ο ίδιος σε τοπικά μέσα.

Και μπορεί ο πατέρας της 8χρονης να συνειδητοποίησε το λάθος του, η αίτηση διαζυγίου όμως κατατέθηκε από τον συμπέθερό του! Ο λόγος; Ο γιος του πριν λίγες μέρες ζήτησε από την 8χρονη σύζυγό του να μείνει μαζί του, αλλά ο πατέρας της αρνήθηκε και του είπε να περιμένει μέχρι να γίνει 18! Κάτι φυσικά που η οικογένεια του γαμπρού δεν δέχθηκε!

Η υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει τις Ινδικές αρχές οι οποίες παρήγγειλαν έρευνα αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα της Φατίμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved