Οι high-tech «σύμμαχοι» που εξασφαλίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον για όλη την οικογένεια

Αφήνοντας πίσω τον Οκτώβριο και καλωσορίζοντας τον Νοέμβριο, έκανα μία σκέψη που με προβλημάτισε έντονα, μία σκέψη που αναμφίβολα απασχολεί κάθε μαμά την περίοδο που διανύουμε.

Οι high-tech «σύμμαχοι» που εξασφαλίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον για όλη την οικογένεια

Με τη θερμοκρασία να πέφτει μέρα με τη μέρα, τον γιο μου να μοιράζεται καθημερινά μία αίθουσα με είκοσι ακόμη μαθητές, τις εποχικές ιώσεις να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και εμάς, τους μεγάλους, να έχουμε επιτρέψει πλέον στο γραφείο και την εκτός σπιτιού καθημερινότητα, άρχισα να σκέφτομαι ότι η καθαριότητα του σπιτιού μου δεν αρκούσε, για να απολαμβάνουμε οικογενειακώς ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, ένα περιβάλλον που θα μας έκανε να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς, κάθε μέρα.

Τι μπορούσα να κάνω, λοιπόν, για να προσφέρω στην οικογένειά μου ένα ασφαλές «καταφύγιο», στο οποίο οι αόρατοι… εισβολείς, δηλαδή οι ιοί και τα μικρόβια, δεν θα είχαν θέση; Αυτό το ερώτημα με απασχόλησε για αρκετές ημέρες, ώσπου αποφάσισα να ψάξω λίγο περισσότερο το θέμα. Έτσι, έπειτα από μία σχολαστική έρευνα αγοράς, κατάφερα να εντοπίσω τον high tech «σύμμαχο», ο οποίος εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι και μου επιτρέπει να απολαμβάνω ξέγνοιαστη και ήρεμη, τη συντροφιά των αγαπημένων μου προσώπων. Και το «μυστικό» στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν η τεχνολογία!

Όταν η τεχνολογία του αύριο δίνει λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν σήμερα

Όσο προσεκτική και αν είσαι με τη φροντίδα του σπιτιού σου, είναι δύσκολο να κρατήσεις μακριά τους ρύπους, τα μικρόβια και τη σκόνη που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι υπάρχει τρόπος να εξολοθρεύεις τους αόρατους… εισβολείς που απειλούν να διαταράξουν την ηρεμία της οικογενειακής ζωής, ακόμη και αν έχουν καταφέρει να τρυπώσουν στο «καταφύγιο» σας. Πώς θα τα καταφέρεις; Βάζοντας στο σπίτι σας την τεχνολογία του αύριο, η οποία χάρη στην Inventor, δηλαδή τον «νούμερο ένα» ειδικό στους αφυγραντήρες, έρχεται να δώσει λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν σήμερα.

Βλέπεις, επενδύοντας σε έναν αφυγραντήρα που διαθέτει ιονιστή, το σπίτι σου θα αποκτήσει τη φρεσκάδα και τον καθαρό αέρα της φύσης. Διότι χάρη στον «Καθαριστή Αέρα», ο ιονιστής καταστρέφει τα επιβλαβή σωματίδια που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα, ενώ με το φίλτρο αποστείρωσης ΗΕPA και το φίλτρο ενεργού άνθρακα που βρίσκονται ενσωματωμένα στη συσκευή, απομακρύνει τα σωματίδια από τον αέρα του σπιτιού, μειώνοντας την πιθανότητα πρόκλησης αλλεργιών και ασθενειών. Μάλιστα, για να είσαι βέβαιη πως τα μικρόβια δεν θα συγκεντρώνονται στο εσωτερικό της συσκευής, να ξέρεις ότι χάρη στη λειτουργία αντιβακτηριδιακής προστασίας, καθώς και την τεχνολογία υπεριώδους φωτός, Ultraviolet Τύπου C, η οποία εξουδετερώνει τα μικρόβια διασπώντας τους μοριακούς δεσμούς τους, θα απολαμβάνετε καθημερινά μία πιο υγιεινή ατμόσφαιρα.

Όσο για τις φορές που πλησιάζει η ώρα για την προπόνηση του μικρού σου, αλλά η αθλητική του φόρμα του δεν έχει στεγνώσει, μπορείς να επιλέξεις τη λειτουργία Dryer, για να τη στεγνώσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Διότι ο αφυγραντήρας διαθέτει τον Έξυπνο Αισθητήρα Στεγνώματος Ρούχων, ο οποίος περιστρέφεται 360 μοίρες και μπορεί και εντοπίζει τα βρεγμένα ρούχα, κατευθύνοντας τον αέρα στο σημείο που χρειάζεται. Έτσι, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, θα μπορείς να στεγνώνεις τα ρούχα όλης της οικογένειας, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.

inventor 2021 1

Η τετραπλή δράση που δίνει λύσεις για κάθε πρόβλημα στην ποιότητα του αέρα

Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και παρουσιάζει τις δικές του ανάγκες και ιδιομορφίες. Από τη χρονολογία κατασκευής του μέχρι την περιοχή στην οποία βρίσκεται και από την ποιότητα των κουφωμάτων του μέχρι τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτό: Όλα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα της ατμόσφαιρας του σπιτιού. Καλό θα ήταν, λοιπόν, η συσκευή που θα επιλέξεις για να απολαμβάνεις κάθε μέρα μία πιο καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα εντός, να διαθέτει δείκτη ποιότητας αέρα, να ρυθμίζεται αυτόματα σύμφωνα με την ποιότητα του αέρα που υπάρχει στον χώρο και να διαθέτει και αισθητήρα PM2.5, που να εντοπίζει τα μικροσκοπικά σωματίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, ακόμη και εκείνα που δεν διακρίνονται με «γυμνό» μάτι.



Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις στον καινοτόμο 2 σε 1 Αφυγραντήρα και Καθαριστή Αέρα Atmosphere XL και σε συνδυασμό με την τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και τον ιονιστή και το φίλτρο HEPA, συνθέτουν το εξελιγμένο σύστημα «4 TOTAL CLEAN», το οποίο δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά στην ποιότητα του αέρα, διαμορφώνει μια υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι και σας προσφέρει απόλυτη προστασία. Επιπλέον, σου δίνει και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω διαδικτύου, ώστε ακόμη και όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, να μπορείς να τον διαχειρίζεσαι με λίγα «κλικ» στην οθόνη του κινητού σου.

inventor 2021 2

Αν θέλεις να πραγματοποιήσεις, λοιπόν, μία προσθήκη η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής που απολαμβάνεις εσύ και η οικογένειά σου, τότε ξέρεις ποια είναι η high tech συσκευή που αξίζει μία θέση στο σπίτι σας. Επενδύοντας στον κατάλληλο αφυγραντήρα θα είσαι περισσότερο σίγουρη πως θα έχεις εξοπλίσει τον χώρο σας με έναν προηγμένο «σύμμαχο», ο οποίος θα προστατεύει εσένα, αλλά και όσους αγαπάς περισσότερο στον κόσμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved