Τρόποι για να ευχαριστήσετε τις γιαγιάδες και τους παππούδες για όλα όσα κάνουν

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες, είναι η οικογένεια και η σημασία της. Αυτό το ανακαλύψαμε ακόμη περισσότερο μέσα σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο με την πανδημία.

Τρόποι για να ευχαριστήσετε τις γιαγιάδες και τους παππούδες για όλα όσα κάνουν

Ποτέ άλλοτε η οικογένεια δεν ήταν τόσο σημαντική και τόσο ζωτικής σημασίας. Εξαιτίας του κορονοϊού, πολλά παιδιά στερήθηκαν τις γιαγιάδες και τους παππούδες και το αντίστροφο.

Η γιαγιά και ο παππούς είναι τόσο σημαντικοί στη ζωή μας. Όχι επειδή μας προσέχουν τα παιδιά, ούτε επειδή θα μας τα κρατήσουν για να πάμε μια βόλτα ή επειδή θα μας φτιάξουν φαγητό ή επειδή θα μας βοηθήσουν με τα ασιδέρωτα ρούχα.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σημαντικοί στη ζωή μας γιατί μας αγαπούν και αγαπούν διπλά και με όλη τους την καρδιά τα παιδιά μας.

Γιαγιά και παππούς - Αξία ανεκτίμητη

Πώς μπορούμε να τους πούμε ευχαριστώ για όλα όσα κάνουν για εμάς; Για να τους τιμήσουμε υπάρχουν πολλοί και οικονομικοί τρόποι. Μπορείτε με τα παιδιά να τους φτιάξετε κάτι όμορφο, μοναδικό, μπορείτε να τους κάνετε ένα τηλέφωνο για να τους πείτε πόσο τους αγαπάτε και πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς.

Τρόποι να να δείξετε την αγάπη σας στην γιαγιά και τον παππούύ

pappous kai giagia 2

Στείλτε τους μια κάρτα ή ένα γράμμα

Ένα γράμμα από το εγγονάκι πάντα δίνει χαρά σε μια γιαγιά ή έναν παππού. Γράψτε τους πόσο τους αγαπάτε, πόσο σας λείπουν (αν δεν είναι κοντά σας), πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς. Ζητήστε από τα παιδιά σας να ζωγραφίσουν μια ζωγραφιά ή να γράψουν και εκείνα κάτι για να δείξουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους.

Αγοράστε τους κάτι προσωπικό

Φτιάξτε τους ένα κάδρο με τα μονογράμματά τους, ένα μπρελόκ για τα κλειδιά τους. Μπορείτε ακόμη να τους κάνετε δώρο μπρελόκ με την παλάμη ή το πατουσάκι των εγγονιών τους σε μικρογραφία.

Φτιάξτε τους ένα κέικ

Φτιάξτε ένα νόστιμο κέικ και περάστε έτσι ξαφνικά από το σπίτι τους, λέγοντας "Σ'αγαπώ". Η μέρα τους θα φτιάξει και θα τους κάνετε να χαμογελάσουν.

Καλέστε τους στο τηλέφωνο

Δεν χρειάζεται να τους θέλετε κάτι για να τους πάρετε τηλέφωνο... Καλέστε τους για να πείτε τα νέα σας, να τους πείτε πόσο τους αγαπάτε, να μοιραστείτε τα νέα σας μαζί σας ή να περιγράψουν τα παιδιά σας πώς πέρασαν την πρώτη εβδομάδα στο σχολείο.

pappous kai giagia 3

Κάντε τους το τραπέζι

Δεν χρειάζεται να έχετε κάποια γιορτή για να βγείτε όλοι μαζί για φαγητό. Τα Σαββατοκύριακα που οι περισσότεροι δεν εργάζονται ενδείκνυνται για βόλτες και οικογενειακά τραπέζια. Αν πάλι δεν θέλετε να βγείτε; Καλέστε τους στο σπίτι σας.

Μείνετε σπίτι τους για ένα βράδυ

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που κοιμηθήκατε στο πατρικό σας, έτσι δεν είναι; Συνήθως αφήνετε τα παιδιά, ειδικά αν θέλετε να κάνετε μια βραδινή βόλτα και έχετε σκοπό να αργήσετε να γυρίσετε. Για μια φορά, αντί να βγείτε πάρτε τα παιδιά και πηγαίνετε για sleepover στους γονείς σας. Χουζουρέψτε μαζί τους, κουβεντιάστε, θυμηθείτε τα παλιά και πείτε όμορφες ιστορίες από τα παιδικά σας χρόνια. Τα μικρά σας θα τις λατρέψουν και θα θέλουν να μάθουν περισσότερα για τη δική σας παιδική ηλικία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved