Προς όλους τους γονείς: Mικρά διαφωτιστικά tips για σεξ!

Μικρό κοινό μυστικό όλων των παντρεμένων ζευγαριών που έχουν μικρά παιδιά είναι το πώς αλλά και το πότε καταφέρνουν να κάνουν σεξ. Αυτά είναι κάποια βοηθητικά tips αν είστε νέοι στο άθλημα!

Προς όλους τους γονείς: Mικρά διαφωτιστικά tips για σεξ!

Αθόρυβα: Ο πρώτος και χρυσός κανόνας! Ενας θόρυβος παραπάνω μπορεί να διαταράξει τους συνηθισμένους ήχους του σπιτιού και όλα να πάνε στο... βρόντο! Ο σκοπός μας είναι να επιτύχουμε την πράξη και όχι να εντυπωσιάσουμε με τις... ερμηνείες μας!

Γρήγορα: Aν το πάθος σας ξυπνήσει σε ώρες που τα παιδιά κυκλοφορούν στο σπίτι ή υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσουν αλλά εσείς δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, τότε ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά!

Ευφάνταστα: Χρησιμοποιήστε τη φαντασία και πάνω από όλα το χιούμορ σας για να το απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο! Σε αυτά περιλαμβάνονται στάσεις όπως: ορθάτο (στο όρθιο), μπανάτο (στο μπάνιο) και φυσικά το κουταλάτο!

Σκεπαστά: Καλό είναι να είστε πάντα ημισκεπασμένοι- χειμώνας είναι τώρα, για το καλοκαίρι θα τα πούμε άλλη στιγμή- και ημιντυμένοι, ώστε σε ένα ξαφνικό ντου των παιδιών στο δωμάτιο, να προλάβετε να μαζέψετε τα... ασυμάζευτα. Για καλό και για κακό να έχετε μία εύκαιρη δικαιολογία στην απορία του παιδιού: "Μαμά ντύσου γρήγορα! Θα κρυώσεις!"

Ετοιμοπόλεμα: Όταν γδυνόμαστε δεν πετάμε τα ρούχα όπου πάνε! Πρέπει πάντα να είναι σε απόσταση βολής ώστε σε δευτερόλεπτα αν χρειαστεί να είμαστε ανασυνταγμένοι και σοβαροί!

Πρέπει πάντα βέβαια να είστε προετοιμασμένοι για το εξής:
Το παιδί σας αποφάσισε μέσα στα βαθιά μεσάνυχτα να έρθει στο κρεβάτι σας! Τι κάνετε;

Αναγκαστικά διακόπτετε, και μόλις το πάρει ο ύπνος ωσάν πεταλουδίτσες – αν δεν σας έχει πάρει και εσάς ο ύπνος, σηκώνεστε και πάτε σε άλλο σημείο του σπιτιού για να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε!

Φυσικά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε πολλές φορές το γνωστό σε όλους "ξύπνημα του μπετατζή", ώστε να καταφέρετε να ζήσετε λίγες στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας! Βέβαια θα χρειαστεί να κάνετε κάποια προετοιμασία:

Α) Ερχόμαστε σε συμφωνία με τον άνθρωπό μας για την ώρα αλλά και τον λόγο του ξυπνήματος για αποφυγή παρεξηγήσεων!
Β) Κοιμόμαστε σχετικά νωρίς ώστε να είμαστε ξεκούραστοι
Γ) Ο,τι προετοιμασία θέλουμε την κάνουμε από βραδύς (και δεν μιλάμε για φράουλες, σαντιγές κτλ) αλλά για το ντους μας, ξύρισμα ποδιών για τις κυρίες που δε θέλουν να "τσιμπούν" τον δόλιο τον άντρα τους τη στιγμή της επαφής (να τους σκεφτόμαστε κι αυτούς καμιά φορά)
Δ) Ο ήχος του ξυπνητηριού πρέπει να είναι διακριτικός για να μη σηκωθεί όλο το σπίτι στο πόδι!
Ε) Τελευταίο αλλά πιο σημαντικό! Δεν ξεχνάμε να προγραμματίσουμε το ξυπνητήρι!

Καλή επιτυχία!
Υ.Γ: Ε, τώρα κι αν σας πιάσουν στα πράσα, δεν κάνατε και κανένα έγκλημα! Εκτός από γονείς είστε και άνθρωποι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved