Πάτρα: Θεωρούσαν το παιδί τους νεκρό και το αναγνώρισαν μετά από 25 χρόνια στην παρέλαση

03.08.1988 Η Βούλα γεννάει το παιδί της στο νοσοκομείο Πύργου. Μετά από παρέμβαση του γιατρού, κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Πατρών όπου το συνοδεύει  ο πατέρας του, ο Παναγιώτης.

Πάτρα: Θεωρούσαν το παιδί τους νεκρό και το αναγνώρισαν μετά από 25 χρόνια στην παρέλαση

11.08.1988 Το ζευγάρι δέχεται τηλεφώνημα από το νοσοκομείο. «Το μωράκι σας δεν τα κατάφερε». Συντετριμμένοι οι γονείς πηγαίνουν να παραλάβουν το νεκρό βρέφος.

Εκεί λοιπόν αρχίζει και το μυστήριο στην τραγική αυτή η ιστορία. Η συμβουλή των αρμοδίων εκεί ήταν μία. «Μην ανοίξετε επ' ουδενί το κουτί» Και αυτό έκανε το νεαρό ζευγάρι.

Ο χρόνος περνούσε βασανιστικά για τη Βούλα και τον Παναγιώτη. Κάτι δεν πήγαινε καλά σε όλη την υπόθεση. Έτσι λοιπόν προσεχτικά μελέτησαν έγγραφα, πιστοποιητικά και κατέληξαν ότι το παιδί που είχαν θάψει δεν ήταν δικό τους! Οι εξετάσεις που έγιναν σε πανεπιστημιακή κλινική έδειξαν ότι το μωρό δεν ήταν δικό τους, αφού διέφερε στις διαστάσεις του κορμιού του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του blog, Missing Greeks το 2011 όπου η οικογένεια έχει βρει το παιδί που «έχασε» τόσο άδικα όλα αυτά τα χρόνια. Σύμφωνα με το site, the best.gr, τα δύο άλλα παιδιά που είχαν η Βούλα και ο Παναγιώτης, αναγνώρισαν τον «χαμένο» τους αδελφό στην στρατιωτική παρέλαση. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες το προσεχές διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved