Βιωματικό σεμινάριο αυτοεκτίμησης για γονείς και παιδιά, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου από τα Public

Tα Public ολοκληρώνουν τη σειρά βιωματικών σεμιναρίων αυτοεκτίμησης, για γονείς και παιδιά, στο πλαίσιο των παιδικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον χώρο εκδηλώσεων κάθε εβδομάδα.

Βιωματικό σεμινάριο αυτοεκτίμησης για γονείς και παιδιά, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου από τα Public

Κάθε Σάββατο, τα καταστήματα Public, πραγματοποιούν βιωματικά σεμινάρια αυτοεκτίμησης για γονείς και παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, με κεντρικό θέμα «Η Αξία της αυτοεκτίμησης στη ζωή μας», που έχει ιδιαίτερη απήχηση.

Η τρίτη ενότητα του σεμιναρίου με θέμα «Άνευ όρων αποδοχή και αυτοεκτίμηση» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 12.00 στα Public Συντάγματος και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.public.gr/biomatiko-ergastirio.

Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις του βιωματικού εργαστηρίου «Η αξία της αυτοεκτίμησης στη ζωή μας», η Λέλα Καλογεράκη (Ειδική Παιδαγωγός και Προσωποκεντρική Σύμβουλος) και η Αγγελική Κουρή (Προσωποκεντρική Συμβουλευτική Ψυχολόγος) θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, στην τρίτη συνάντηση του κύκλου σεμιναρίων για να "δουλέψουν" πάνω στην αποδοχή.

Έχοντας ήδη ανακαλύψει ο καθένας το δικό του ορισμό για την αυτοεκτίμηση και έχοντας ανέβει λίγα ακόμα σκαλοπάτια στη σκάλα της αυτογνωσίας, στόχος αυτής της συνάντησης είναι να καταφέρουν μικροί και μεγάλοι να προσφέρουν στους εαυτούς τους αλλά και στους αγαπημένους τους, την 'αγκαλιά' της άνευ όρων αποδοχής, κλείνοντας αυτόν τον κύκλο συναντήσεων.

Επισκεφτείτε το http://www.public.gr/biomatiko-ergastirio και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής! Ο αριθμός των θέσεων στο σεμινάριο είναι περιορισμένος και η συμμετοχή είναι απαραίτητη.

Κόστος:
15€: Συμμετοχή σε εργαστήρι 1 παιδί + 1 ενήλικας
Κέρασμα: τόστ κ χυμός για το παιδί & ένας καφές για τον γονιό
5€: Ενήλικες - μόνο για παρακολούθηση (ενδέχεται λόγω του περιεχομένου να υπάρχει ενδιαφέρον παρακολούθησης από παιδαγωγούς ή γονείς χωρίς τα παιδιά τους)
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και ένας καφές.

Αριθμός συμμετεχόντων: Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 15 παιδιά (+15 γονείς)
+ 8 ενήλικες με ενδιαφέρον παρακολούθησης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved