Φρίκη: Έβαζαν τις ανήλικες κόρες τους να πρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό!

Γονείς... τέρατα στο Τένεσι των Ηνωμένων Πολιτειών, προωθούσαν τις κόρες τους σε παραγωγούς πορνό ταινιών οι οποίες και... πρωταγωνιστούσαν σε αυτές προκειμένου να βγάζουν χρήματα.

Φρίκη: Έβαζαν τις ανήλικες κόρες τους να πρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό!

Ο λόγος για τον 61χρονο Ρόνι Λι Μακόλ και την 40χρονη σύζυγό του Κόνι οι οποίοι έχουν τέσσερις κόρες, 5, 12, 15 και 17 ετών. Από αυτές, οι τρεις μεγαλύτερες αναγκάζονταν λόγω των γονιών τους να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικους άντρες και όλα αυτά καταγράφονταν από... επαγγελματίες του είδους, δημιουργώντας ταινίες.

Η φρικιαστική αυτή ιστορία είδε τα φώτα της δημοσιότητας από καθαρή τύχη –για τα κορίτσια- όταν πέρυσι το καλοκαίρι η αστυνομία έκανε έφοδο στο τροχόσπιτο όπου ζούσε η οικογένεια μετά από καταγγελία για παραμέληση ανηλίκου.

Οι συνθήκες υγιεινής όπως διαπιστώθηκε, ήταν πραγματικά τραγικές για τις κοπέλες και μάλιστα το μικρότερο κοριτσάκι, που είναι μόλις πέντε ετών, είχε χαλασμένα δόντια, ψύλλους και ψείρες. Οι δύο γονείς είναι χρήστες ναρκωτικών και όπως ήταν φυσικό συνελήφθησαν για αμέλεια των παιδιών τους.

Τότε ήταν που τα μεγαλύτερα κορίτσια μίλησαν για τον εφιάλτη που ζούσαν αποκαλύπτοντας στους αστυνομικούς ότι ουσιαστικά εκδίδονταν από τους ίδιους τους γονείς τους. Οι γονείς αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 30 χρόνων ενώ τα κορίτσια βρίσκονται σε ίδρυμα, προσπαθώντας συγχρόνως να γιατρέψουν τις πληγές που έχουν ανοίξει οι ίδιοι οι γεννήτορές τους στην ψυχή τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved