4 + 1 οδηγίες για να πείσετε τα παιδιά να μπουν στην κουζίνα!

Μπορεί η κουζίνα να είναι ένα χώρος που προσελκύει τα παιδιά για παιχνίδι και να σας εκνευρίζει διότι κάνουν τα πάντα άνω κάτω, όμως στο μέλλον θα διαπιστώσετε πως αυτές οι ώρες μέσα στην κουζίνα, θα το βοηθήσουν να μάθει τι σημαίνει σωστή και υγιεινή διατροφή, ώστε να κρατήσουν τις σωστές αποστάσεις από την... παχυσαρκία! Βέβαια κάπου πρέπει κι εσείς να βάλετε το χεράκι σας!

4 + 1 οδηγίες για να πείσετε τα παιδιά να μπουν στην κουζίνα!

Διαβάστε πέντε λόγους για τους μπορείτε με ευκολία να πείσετε το παιδί να μπει στην κουζίνα!

1. Γιατί έχει πλάκα! Με απλά υλικά μπορούν να γίνουν εκείνοι οι σεφ για λίγο!

2. Γιατί θέλετε να ξέρετε τι τρώει! Η ενασχόληση με τη μαγειρική θα τα βοηθήσει να μάθουν περισσότερα για τα τρόφιμα, τη διατροφική τους αξία και πώς μπορούν να τα εντάξουν στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.

3. Γιατί προσέχει το βάρος του! Όταν φροντίζει για το φαγητό του, φροντίζει πιο εύκολα και για το βάρος του. Ετοιμάστε τη σαλάτα που του αρέσει και αφήστε να φτιάξει ελαφριά σάντουιτς, αντί να τα πάρει απ΄ έξω.

4. Για να εντυπωσιάσει! Μια ωραία μακαρονάδα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Σκέψου, λοιπόν, τα βλέμματα των φίλων του, όταν θα είναι αυτό που θα την έχει ετοιμάσει!

5. Για να ανανεωθεί επιτέλους το μενού του σπιτιού! Μπορεί το παστίτσιο το δικό σας να μην το αλλάζει με τίποτα, αλλά έχει άραγε την ίδια γνώμη για τα ρεβίθια; Βρείτε και δοκιμάστε καινούριες συνταγές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved