Πάντρεψαν παράνομα ανήλικα παιδιά στο Μπαγκλαντές!

Αν και ο νόμος στο Μπαγκλαντές ορίζει πως ο γάμος πρέπει να γίνεται όταν τα κορίτσια είναι 18 και για τα αγόρια  21 ετών, δυστυχώς τις περισσότερες φορές κανείς δεν υπακούει σε αυτόν.

Πάντρεψαν παράνομα ανήλικα παιδιά στο Μπαγκλαντές!

Κυρίως οι γάμοι εκεί γίνονται για οικονομικούς λόγους χωρίς να σκέφτονται τι αντίκτυπο έχει αυτό σε τόσο μικρά παιδάκια που αντί να κάνουν πράγματα που πρέπει για την ηλικία τους μπαίνουν μέσα σε ένα γάμο και έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα ενηλίκων.

Έτσι λοιπόν και σε ένα χωριό του Μπαγκλαντές, αποκαλύφθηκε ο γάμος μεταξύ ενός 14χρονου και μια 12χρονης. Μάλιστα αυτό που σόκαρε τις αρχές ήταν ότι στο γάμο βρίσκονταν καλεσμένοι δύο άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης που κανονικά δεν θα έπρεπε να επιτρέψουν να γίνει ο γάμος.

Οι γονείς της μικρής λένε πως η κόρη τους είναι 16 ετών και όχι 14 και πως λόγω του ότι είναι αγράμματοι δεν ήξεραν τίποτα για τον νόμο. Πάντως λένε πως δεν ήταν ακριβώς γάμος αυτό που έγινε αλλά μια τελετή συμφωνίας μεταξύ των οικογενειών και πως όταν η μικρή γίνει 18 (σε δύο χρόνια όπως λένε) θα μείνει στο νόμιμο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved