Babyfeat! Ενα μοναδικό κέντρο ανταλλαγής παιδικών ειδών!

Ηρθε το φθινόπωρο! Αρχίσαν τα σχολεία! Μαζευτήκαμε όλοι στις πόλεις και αφήσαμε τις παραλίες. Ξεκινούν τα προγράμματα και οι δραστηριότητες, έχουμε επιλογές και έξοδα να σκεφτούμε. Μην σας πιάνει όμως απελπισία και δισταγμός, γιατί υπάρχει το BabyFeat με το Κέντρο ανταλλαγής παιδικών ειδών!

Babyfeat! Ενα μοναδικό κέντρο ανταλλαγής παιδικών ειδών!

Στο Κέντρο αυτό, οι γονείς ανταλλάζετε όλα τα παιδικά είδη για παιδιά έως και 18 ετών, εύκολα, απλά και χωρίς γραφειοκρατία. Επιπλέον, το BabyFeat προσφέρει με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών της, δωρεάν πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια!

Το πρόγραμμα είναι καθημερινό και διαθέτει δραστηριότητες που γυμνάζουν νου και σώμα. Η Άννα Βογανάτση προσφέρει μάθημα ψυχοκινητικής για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Με την Χριστιάννα Παπαδοπούλου τα παιδιά θα μάθουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι. Η Χριστίνα Μάτση θα τα γυμνάσει με γιόγκα και άλλα πολλά μοναδικά παιχνίδια.

Και για τους γονείς όμως υπάρχουν επιλογές όπως το ομαδικό μάθημα παιχνιδιού με τα παιδιά σας. Συναντήσεις εθελοντών και φυσικά οι μαμαδο... Παρασκευές, που οι γυναίκες μπορείτε να πιείτε το καφέ σας και να ανταλλάξετε τα ρούχα σας, παπούτσια, αξεσουάρ και φυσικά ιδέες για μαγειρέματα, στυλ, ταινίες.

Το κέντρο BabyFeat είναι ανοιχτό:
Τρίτη, Τετάρτη 11:00 – 14:00 18:00 – 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 11:00 – 18:00
Δευτέρα κλειστά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες που γίνονται καθημερινά, μπορείτε να επισκεφθείτε υο BabyFeat στην Αλκμήνης 16, Κάτω Πετράλωνα ή να τηλεφωνήσετε στο: 210-4835152

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved