Αυτοί είναι οι Τζόνσον, οι πραγματικοί επτά νάνοι!

Οι Τζόνσον είναι μια πραγματική οικογένεια «νάνων» αφού όλα τα μέλη της πάσχουν από νανισμό.

Αυτοί είναι οι Τζόνσον, οι πραγματικοί επτά νάνοι!

Ζουν μαζί με τα πέντε παιδιά τους σε ένα σπίτι κανονικών διαστάσεων. Συνήθως, άνθρωποι που έχουν νανισμό διαμορφώνουν τους χώρους και τα έπιπλά τους στα μέτρα τους.

Όχι όμως οι Τζόνσον οι οποίοι πιστεύουν πως τα παιδιά τους θα πρέπει να μάθουν να ζουν σε έναν κόσμο με πραγματικές διαστάσεις, όπως ζουν και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι.

Αν και το κράτος αντιμετωπίζει τον νανισμό ως αναπηρία και μάλιστα οι πάσχοντες παίρνουν και επίδομα για αυτό, οι Τζόνσον δεν το δέχονται αφού υποστηρίζουν πως δεν είναι ανάπηροι και πως μπορούν να κάνουν ό,τι και οι υπόλοιποι άνθρωποι γύρω τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα συνέδριο και παντρεύτηκαν σχετικά γρήγορα. Αμέσως θέλησαν να ξεκινήσουν οικογένεια και απέκτησαν μάλιστα δύο παιδιά. Και τα δύο διαγνώστηκαν με νανισμό.

Οι Τζόνσον ήταν αρκετά ευτυχείς με τα παιδιά τους και πράγματι τα μεγάλωναν με πολλή αγάπη. Θέλησαν, όμως, να κάνουν και άλλα παιδιά, κάτι που απαγόρευσαν στην Ελίζαμπεθ οι γιατροί καθώς λόγω της ασθένειάς της θα έθετε σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει παιδιά που έπασχαν και αυτά από νανισμό.

Επέλεξαν παιδιά από διάφορες χώρες όπως την Κορέα, την Κίνα και τη Σιβηρία και μεγάλωσαν έτσι την οικογένειά τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Όπως λένε οι ίδιοι, δεν έχουν κάτι διαφορετικό από άλλους ανθρώπους, παρά μόνο το ύψος τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved