Νίνα Λοτσάρη: «Δεν είναι εύκολο ένας άνδρας να αποδεχθεί μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά»

Στην σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε καλεσμένη η Νίνα Λοτσάρη και μίλησε για γάμο, τον χωρισμό αλλά και τα παιδιά της!

Νίνα Λοτσάρη: «Δεν είναι εύκολο ένας άνδρας να αποδεχθεί μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά»

«Σαφώς και δεν υπάρχει ιδανικός, ούτε ανώδυνος χωρισμός. Απλώς υπάρχουν φάσεις και φάσεις. Νιώθεις πως πρέπει να διαχειρίζεσαι με νηφαλιότητα το θυμό σου. Κι αυτό έκανα. Γιατί με αυτόν τον άνθρωπο έζησα πολύ ωραίες στιγμές, και δεν θέλω να τις βεβηλώσω για κανέναν εγωισμό».

Την ίδια ώρα η όμορφη μαμά μίλησε και το πώς αντιμετώπισε τον χωρισμό που ήρθε λίγο μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της. «Σ΄ αυτή την ανατροπή όφειλα να είμαι ήρεμη, γιατί αν εγώ δεν ήμουν καλά μέσα μου, αυτό θα πέρναγε στα παιδιά μου. Πάνω απ΄όλα είναι εκείνα και δεν μ΄ ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μπορεί αυτό να ήταν η δική μου άμυνα!».

Όσο για το αν είναι εύκολο να συνεχίσει τη ζωή της όντας χωρισμένη και με δυο παιδία, απάντησε: «Δεν είναι εύκολο ένας άνδρας να αποδεχθεί μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά. Αλλά υπάρχει. Το ιδανικό είναι να βρεις έναν άνθρωπο, που να αγαπάει τα παιδιά σου όπως κι εσένα. Από κει και πέρα, θεωρώ πως το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να προφυλάσσεται πάρα πολύ, γιατί το ευαίσθητο πεδίο είναι τα παιδιά. Το πώς θα αποδεχτούν ένα νέο μπαμπά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved