Έχουν 12 παιδιά και δεν δέχονται βοήθεια από το κράτος

Η Τάνια 38 ετών, δουλεύει πολύ και δεν δέχεται καμία βοήθεια από την πολιτεία.

Έχουν 12 παιδιά και δεν δέχονται βοήθεια από το κράτος

Έχει ήδη 12 παιδιά και είναι πολύ χαρούμενη καθώς είναι πάλι έγκυος στο 13o παιδί της. Δουλεύει ενώ είναι στο σπίτι κάνοντας όλα όσα χρειάζεται. Ο άντρας της κάνει τα ίδια βοηθώντας την γυναίκα του ώστε να μπορεί να τα έχει όλα στην εντέλεια.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά και οι δυο γονείς έχουν κάνει εγγραφή σε μαθήματα για ένα επιπλέον πτυχίο. Αν το ζευγάρι δεν δούλευε και δεχόταν βοήθεια από την πολιτεία , θα λάμβανε ένα ποσό περίπου 82,000 λίρες Αγγλίας τον χρόνο.

Το σπίτι τους έχει 5 δωμάτια, μέσα στα οποία έχουν διπλά και τριπλά κρεβάτια ώστε να χωρέσουν όλα τα παιδιά. Μάλιστα μέχρι πρόσφατα στο σπίτι έμεναν άλλα 2 παιδιά της Τάνιας από προηγούμενη σχέση , τα οποία είναι πλέον 20 και 19 ετών και ξεκίνησαν την δική τους ζωή.

Η Τάνια λέει πως το να κάνει ακόμα ένα παιδί δεν έχει κάποια διαφορά και με τις δουλειές τους καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα και να πληρώνουν λογαριασμούς και δάνειο σπιτιού. Την εβδομάδα η οικογένεια χρειάζεται σχεδόν 20 ποτήρια γάλα, 50 καρβέλια ψωμί και μια πολύ μεγάλη ποσότητα από φρούτα και λαχανικά. Στον κήπο τους έχουν βάλει και κότες ώστε να μπορούν να έχουν αρκετά αυγά. Έχουν περάσει και δύσκολα όπως μια φορά για περίπου ένα χρόνο δεν είχαν μπόιλερ για ζεστό νερό καθώς δεν είχαν χρήματα για να το φτιάξουν.

Αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους και κάθε φορά πως η Τάνια είναι να σαν να γεννάει για πρώτη φορά. Παρά όλα αυτά όμως δεν θέλουν καμία βοήθεια να έχουν από το κράτος και θέλουν να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved