Γιάννα Αγγελοπούλου: Πάντρεψε την κόρη της στο Λονδίνο! (φωτογραφίες)

Στο Λονδίνο παντρεύτηκε η μονάκριβη κόρη της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου κάτω από  απόλυτη μυστικότητα !

Γιάννα Αγγελοπούλου: Πάντρεψε την κόρη της στο Λονδίνο! (φωτογραφίες)

Η Καρολίνα παντρεύτηκε τον επί δέκα χρόνια αγαπημένο της, Βασίλη Αμβροσίου και το μυστήριο τελέστηκε στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, σε μια σεμνή τελετή και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

karolina01

Ρητή εντολή, από την Γιάννα Αγγελοπούλου στους συνεργάτες της, ήταν να μη διαρρεύσει το παραμικρό για το γάμο της κόρης της Καρολίνας. Ετσι και έγινε, αφού η είδηση κρατήθηκε εντός του στενού πλαισίου της οικογένειας. Τόσο η Καρολίνα όσο και ο αγαπημένος της Βασίλης, είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν έχουν προκαλέσει με την προσωπική τους ζωή τα φώτα της δημοσιότητας.

karolina02

Στο Λονδίνο, από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, έσπευσαν σύσσωμες οι οικογένειες Αγγελόπουλου και Δασκαλάκη: ο Θόδωρος και η Γιάννα, τα αδέλφια της Καρολίνας, Παναγιώτης και Δημήτρης, καθώς και η Ελένη Δασκαλάκη, αδελφή της Γιάννας, στην οποία η Καρολίνα τρέφει μεγάλη αδυναμία αφού έχουν περάσει ατελείωτες ώρες μαζί στο παρελθόν. Η Ελένη Δασκαλάκη συγκαταλέγεται, αναμφισβήτητα, στα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Καρολίνας.

karolina03
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved