Ό, τι πιο συγκινητικό είδαμε στο διαδίκτυο σήμερα - Η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή τη φώτο

Ένα παιδί σε αμαξίδιο ποτέ δεν είχε δει σε διαφήμιση ένα παιδί που να του μοιάζει...

Μία Μαμά
Ό, τι πιο συγκινητικό είδαμε στο διαδίκτυο σήμερα - Η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή τη φώτο

Κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης μέρας στο εμπορικό κατάστημα, μια μαμά η Demi Rorter Garza-Pena από την Αριζόνα, καθώς περπατούσε στο διάδρομο με τα παιδικά ρούχα, παρέα με τον δύο ετών γιο της, Oliver, ο μικρός ξαφνικά τη σταμάτησε.

«Γύρισε πίσω για να δει τη φωτογραφία που περάσαμε», έγραψε σε ένα αρκετά συγκινητικό μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, και συνέχισε, «Απλά έμεινε καθηλωμένος να την κοιτάζει!».

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα αγόρι σε αμαξίδιο. Ο Oliver, που θα γίνει δύο ετών τον επόμενο μήνα και πάσχει από μια πάθηση που ονομάζεται Κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση, επίσης χρησιμοποιεί αμαξίδιο.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων, η Κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση είναι η παλίνδρομη ροή των ούρων από την ουροδόχο κύστη προς τον ουρητήρα, συνήθως κατά την προσπάθεια της ούρησης. Φυσιολογικά, στην κυστεοουρητηρική συμβολή (σημείο όπου ενώνεται ο ουρητήρας με την κύστη), υπάρχει ένας βαλβιδικός μηχανισμός που εμποδίζει την παλινδρόμηση των ούρων. Σε κάποια παιδιά, ο μηχανισμός αυτός είτε δεν υπάρχει είτε είναι ανεπαρκής, και παρουσιάζεται η πάθηση. Η συχνότητά της στα παιδιά ανέρχεται περίπου στο 1%. Στα παιδιά με διάταση της πυέλου των νεφρών, η πάθηση υπάρχει σε ποσοστό περίπου 16,2 %. Σε παιδιά οι γονείς των οποίων είχαν παλινδρόμηση σε παιδική ηλικία, εμφανίζεται σε ποσοστό 35,7%. Επίσης, είναι πιο συχνή σε παιδιά με λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (30-50%). Γι' αυτό και κάθε παιδί με επεισόδια ουρολοιμώξεων πρέπει να ελέγχεται για την πάθηση. Η πάθηση, βέβαια, μπορεί να εμφανιστεί και σε ενήλικες, σπάνια όμως, και υπάρχει πάντα ιστορικό καλοήθους υπερτροφίας προστάτη, νευρογενούς κύστης ή χειρουργικής επέμβασης στην περιοχή κοντά στα ουρητηρικά στόμια.

«Είδε ένα παιδί που του έμοιαζε και άρχισε να χαμογελά»

«Αναγνώρισε ένα άλλο αγόρι σαν κι εκείνον, χαμογέλασε και άρχισε να γελά. Ο Oliver βλέπει καθημερινά παιδιά, αλλά δεν βλέπει καθημερινά παιδιά που να του μοιάζουν. Αυτό ήταν απίστευτο. Είμαι τόσο χαρούμενη που και άλλα παιδιά που θα περάσουν από τον διάδρομο με τους γονείς τους θα το δουν αυτό!».

Η φωτογραφία της Demi κοινοποιήθηκε πάνω από 30.000 φορές, μέχρι που έφτασε στα χέρια της μαμάς του Colton, του αγοριού της φωτογραφίας.

«Αυτή η φωτογραφία με έκανε να κλάψω!», σχολίασε η Ashley Catharine κάτω από τη φωτογραφία στο Facebook και συνέχισε, «Πες του Ollie ότι μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε βάλει στο μυαλό του επίσης!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved