Μαμά τριδύμων επιστρέφει στη δουλειά μετά τον τοκετό και μοιράζεται τα συναισθήματά της (pics)

Εργαζόμενη μητέρα: Δύο ρόλοι δύσκολοι.

Μία Μαμά
Μαμά τριδύμων επιστρέφει στη δουλειά μετά τον τοκετό και μοιράζεται τα συναισθήματά της (pics)

Η Rachel Brittlets είναι αστυνομικός. Πριν από δύο μήνες έγινε μαμά τριδύμων: της Amelia Grace, του Jefferson Daniel και του Whitman Lee. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που θα επιστρέψει στη δουλειά της.

«Είμαι αστυνομικός. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της υπογονιμότητας οι συνεργάτες και οι επόπτες μου ήταν τόσο υποστηρικτικοί, επιτρέποντας μου να πάω σπίτι για ενέσεις και έδειξαν κατανόηση όταν έπρεπε να αφιερώσω χρόνο για τις μεταφορές εμβρύων. Βγήκα από τις περιπολίες στον δρόμο στις 8 εβδομάδες, όταν η ζώνη μου δεν μου έκανε πλέον. Λατρεύω τη γαλάζια οικογένεια μου!

Τα μωρά μου όταν γεννήθηκαν έμειναν για 5 νύχτες στη μονάδα εντατικής φροντίδας των πρόωρων. Δεν είναι εύκολο για έναν γονιό. Η Amelia γεννήθηκε πρώτη. Ο Jefferson γεννήθηκε μετά: τρώει πολύ και κοιμάται πολύ. Τελευταίος ήρθε στον κόσμο ο Whitman, είναι «δραματικός» όταν πάμε στον παιδίατρο.

Ναι, τα τρίδυμα μου είναι εξαιρετικά χαριτωμένα αλλά με αγχώνουν και πάρα πολύ κατά περιόδους. Η ζωή με τρία μωρά δεν είναι πάντα ένα ουράνιο τόξο. Τα αγαπάμε με όλη μας την καρδιά αλλά πολλές στιγμές είναι δύσκολες.

Τα καλύτερα πράγματα αξίζουν λίγο πόνο - να χρησιμοποιείτε πάντα τη βοήθεια που σας προσφέρεται!

Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα πίσω στην περιπολία. Είναι τόσο δύσκολο να αφήσω τα μωρά μου αλλά ξέρω ότι πρέπει. Τα αφήνω σε καλά χέρια: με τον μπαμπά τους και την οικογένειά μου ενώ εγώ πηγαίνω να πιάσω τους κακούς ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να πονάει την καρδιά μου που θα φύγω».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved