Μαμά μας δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό και μας λέει γιατί πρέπει να το αγαπήσουμε (vid)

H Desiree Fortin γέννησε τρίδυμα.

Μία Μαμά
Μαμά μας δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό και μας λέει γιατί πρέπει να το αγαπήσουμε (vid)

«Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος σε τρίδυμα ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να μιλήσω με γυναίκες που ήδη είχαν τρίδυμα! Θυμάμαι να αναρωτιέμαι πώς το θα μπορούσε το μικρό μικροσκοπικό μου σώμα να μεταφέρει 3 μωρά ταυτόχρονα. Ο πρώτος μου γιατρός μου είπε ότι θα είχα μια ανεπιτυχή εγκυμοσύνη επειδή ήμουν πολύ κοκαλιάρα, όχι αρκετά ψηλή και δεν είχα γεννήσει ποτέ παιδί πριν. Τότε ήξερα ότι έπρεπε να βρω έναν γιατρό που θα ήταν πρόθυμος να με υποστηρίξει και να φέρει στον κόσμο τρία υγιή μωρά. Και αυτό ακριβώς έκανα.

Οι εβδομάδες περνούσαν και το σώμα μου τέντωνε και τέντωνε. Ήξερα ότι το σώμα μου θα μεταμορφωνόταν σε κάτι νέο και δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο όπως πριν. Και αυτό έγινε. Το στομάχι μου είναι καλυμμένο με χαλαρό δέρμα και ραγάδες. Κάνω καθημερινή προσπάθεια να αλλάξω την οπτική μου να δω την ομορφιά που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μου.

Μαμά, να θυμάσαι όπου και αν βρίσκεσαι στο ταξίδι σου, πως θα πρέπει να χαίρεσαι για το σώμα σου. Χρειάζεται χρόνος για να αγκαλιάσετε πλήρως το νέο σώμα της μητέρας, αλλά με προσπάθεια πιστεύω ότι θα δείτε την ομορφιά που βλέπω και εμένα. Πιστεύω ότι το να αγαπήσουμε το σώμα μας μετά τον τοκετό είναι μια επιλογή. Δεν είναι εύκολο και πραγματικά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Αγαπώ το σώμα μου περισσότερο από ποτέ. Φαίνεται πολύ διαφορετικό από ότι ήταν πριν από 5 χρόνια, αλλά συνειδητά πλέον αγαπώ τον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ.

Χρειάζεται χρόνος για να εκτιμήσουμε τις πληγές μας και να γιορτάσουμε τις ραγάδες. Η εικόνα μου μετά τον τοκετό είναι τόσο όμορφη για μένα. Είναι μια αντανάκλαση του ταξιδιού μου και της ιστορίας που ο Θεός έχει γράψει για μένα. Καθημερινά επιλέγω να αγκαλιάσω, να τιμήσω και να είμαι χαρούμενη για τον εαυτό μου και το σώμα μου.

Όπου και αν βρίσκεστε στο ταξίδι του σώματός σας μετά τον τοκετό, σας βλέπω! Βλέπω την ομορφιά σας. Το σώμα σας είναι δυνατό! Δούλεψε σκληρά να μεγαλώσει ένας άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι θαυμαστό. Να είστε υπερήφανες για τη δύναμη που μεταφέρετε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved