Αγαπημένοι μου γονείς, μην αγχώνεστε, μόνο αυτό θέλω αυτά τα Χριστούγεννα!

Τι θα έλαγαν τα μικρά παιδιά μας, αν μιλούσαν!

Αγαπημένοι μου γονείς, μην αγχώνεστε, μόνο αυτό θέλω αυτά τα Χριστούγεννα!

Αγαπημένη μου μαμά και αγαπημένε μου μπαμπά, μου είπατε ότι μόλις δω λαμπάκια και στολίδια, θα έρχονται τα Χριστούγεννα.

Λοιπόν, τα είδα και δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα. Επίσης, βλέπω πολλά στολίδια στο δικό μας σπίτι και ένα τεράστιο δέντρο στολισμένο, οπότε φαντάζομαι ότι ο Άγιος Βασίλης, είναι καθ οδόν.

Αλλά βρε παιδιά, σας βλέπω πολύ αγχωμένους.

Μαμά, δείχνεις σαν να με αγνοείς όλη την ώρα. Δείχνεις χαμένη! Κι εσύ μπαμπά, κάνεις πολλά νοήματα, κυρίως στη μαμά.

Επίσης, δεν ξέρω γιατί βιαζόμαστε συνεχώς: «Μπες στο αυτοκίνητο! Δεν έχουμε χρόνο" κι άλλα τέτοια, μόνο και μόνο για να πάμε στα μαγαζιά (πραγματικά δεν με νοιάζουν όλα αυτά), αλλά γιατί τόσος πανικός;

Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι διασκεδαστικά, σωστά; Οπότε αν θέλετε να κάνετε τα Χριστούγεννά μου υπέροχα, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε...

Θα μου αρέσουν όπως και να'χει

Μαμά και μπαμπά, μου αρέσουν ήδη τα Χριστούγεννα. Έχω ήδη υπέροχες αναμνήσεις. Τα έχετε κάνει ήδη υπέροχα για εμένα, μόνο και μόνο επειδή μου μιλάτε για αυτά και επειδή ενθουσιάζεστε κάθε φορά που φέρνω μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή από το σχολείο μου. Με πήγατε βόλτα και γνώρισα τον Άγιο Βασίλη. Ω, Θεέ μου... Γνώρισα από κοντά τον Άγιο Βασίλη!!!

Οπότε, βλέπετε, δεν με νοιάζει και πολύ αν θα είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας φυσικό ή ψεύτικο. Δεν με νοιάζει αν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα έχει καρέκλες από το μπαλκόνι. Δεν με νοιάζει τι φαγητά θα έχει το τραπέζι.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κάνουμε πάρτι στο σπίτι και που θα έρθουν τα ξαδέρφια μου για να παίξουμε!

Οπότε, υποθέτω ότι όλος αυτός ο πανικός για τις προετοιμασίες, τα φαγητά, τα τραπεζομάντηλα, τα λουλούδια στο τραπέζι, το καθαρό σπίτι, τα δώρα και όλα εκείνα που κάνετε αυτές τις μέρες... δεν είναι για εμένα!

Δεν πειράζει όμως, αλλά θέλω να ξεκουραστείτε λίγο... Όσο για εμένα, θέλω να ξέρετε ότι...

xristoygenniatiko gramma sti mama kai ton mpampa 3

Δεν θέλω πολλά παιχνίδια από εσάς

Δεν το πιστεύω ότι θα το πω αυτό, αλλά το δώρο που ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη (ελπίζω να είμαι στη λίστα του με τα καλά παιδιά) και ίσως κάτι από εσάς, είναι αρκετά για εμένα. Θα πάρω τόσα δώρα από τους άλλους. Ξέρω ότι η γιαγιά και ο παππούς το μόνο που θέλουν είναι απλά να με κακομαθαίνουν. Επίσης μην ξεχνάτε τη θεία, το θείο και τη νονά με το νονό!

Μου αρέσουν τα δώρα, αλλά έχω καιρό ακόμη μπροστά μου. Οπότε, δεν χρειάζεται να βάλετε πολλά πράγματα στη λίστα με τα ψώνια, για εμένα.

Ξέρω ότι με αγαπάτε.

Και κάτι τελευταίο. Δεν με νοιάζει τι δώρο θα κρύβει το κουτί μου, αλήθεια, γιατί το μόνο που με νοιάζει είναι το περιτύλιγμα. Θα το πάρω στα χέρια μου και θα παίζω όπως παίζουν τα κουτάβια. Αυτό έχει πολύ πλάκα. Να το πιάσω στα χέρια μου, να το τσαλακώσω, να το σκίσω και να μην το αφήσω από τα χέρια μου.

xristoygenniatiko gramma sti mama kai ton mpampa 1

Θέλω να δω τα άλλα φωτάκια

Μαμά και μπαμπά, δεν χρειάζεται να με πάτε στη μεγάλη πόλη βόλτα, αλλά πάμε μια βόλτα το βράδυ στη γειτονιά να δω τα λαμπάκια στα μπαλκόνια των γειτόνων μας. Μου αρέσουν πολύ. Θα με κρατάτε από το χέρι, θα με κουνάτε μπρος και πίσω και θα λέμε «Ωωωω» και «Ααααα».

Θα φορέσω τις πυτζάμες μου και τα αυτάκια των ταράνδων επειδή μετά θα πρέπει να κοιμηθώ όταν επιστρέψουμε και επειδή μου αρέσει να κάνω τον Ρούντολφ. Και μπαμπά, αν κουραστώ μπορείς να με πάρεις στα χέρια σου καθώς θα κοιμάμαι;

Αυτές είναι οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις που θέλω εγώ. Δεν νομίζω ότι αργότερα θα θυμόμαστε αν το χοιρινό της μαμάς πέτυχε!!!

Απλά θέλω εσάς

Όταν ο Άγιος Βασίλης έρθει από τον Βόρειο Πόλο, θα βρίσκομαι κάτω από το δέντρο και θα κοιμάμαι.

Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το μετά.

Μου είπατε ότι μετά τα Χριστούγεννα θα έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί, επειδή θα έχετε άδεια και δεν θα πάτε για δουλειά για λίγες μέρες.

Περιμένω πώς και πώς για αυτό, αλήθεια!

Αυτό σημαίνει ότι θα κοιμόμαστε μαζί, θα ξυπνάμε μαζί, θα κάνουμε αγκαλιές και χουζούρι στο κρεβάτι το πρωί και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνω στον παιδικό σταθμό γιατί θα είστε ΣΠΙΤΙ. ME EMENA!

Αχ, αυτές τις μέρες θέλω... Να κάνω κατασκευές με εσένα μαμά και να κυνηγήσουμε δράκους στο δωμάτιο με τον μπαμπά ή να παίξουμε με το παιχνίδι που θα μου φέρει ο Άγιος Βασίλης, ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

Ή ίσως να πάμε στο χωριό για λίγες μέρες στην άλλη γιαγιά και τον άλλο παππού. Να παίξω στην αυλή, να παίξω με το χιόνι...

Αλλά το πιο σημαντικό, θα είμαι με τους δυο πιο αγαπημένους μου ανθρώπους σε όλο αυτό τον γιγάντιο κόσμο.

Οπότε μαμά και μπαμπά, μην τρελαίνεστε, γιατί τα Χριστούγεννα θα είναι υπέροχα και ανυπομονώ!

Αυτά!

Σας αγαπώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved