Ένα γράμμα στη μητέρα που με γέννησε

Ένα γράμμα από μια υιοθετημένη κόρη στη βιολογική της μητέρα!

Μία Μαμά
Ένα γράμμα στη μητέρα που με γέννησε

«Πρώτα από όλα θέλω να σε ευχαριστήσω. Να σε ευχαριστήσω για τη δύναμή σου. Για τη δύναμη που έβαλες τις ανάγκες μου πάνω από τις δικές σου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κατάφερες αυτό, το να δώσεις ένα παιδί για υιοθεσία... χρειάζεται δύναμη που εγώ πιστεύω πως δεν έχω.

Δεν ξέρω αν μπορώ να σε ευχαριστήσω, για το ότι με έδωσες για υιοθεσία και έζησα μια υπέροχη ζωή. Δεν θα είχα αυτή την οικογένεια... πραγματικά είναι υπέροχη... Θέλω να ξέρεις ότι δεν είμαι θυμωμένη, από τις ρίζες των μαλλιών μου μέχρι τα νύχια δεν σου κρατώ κακία. Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό, ελπίζω να γνωρίζεις πόσο ευγνώμων σου είμαι εγώ και η οικογένειά μου για την απόφαση που πήρες.

Η απόφασή σου να με δώσεις για υιοθεσία, μου έδωσε αγάπη. Μου έδωσε βαθιά αγάπη. Είναι υπέροχος. Ένας άνδρας που με αγαπά πραγματικά και που λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν. Αν δεν είχα δοθεί για υιοθεσία δεν θα τον είχα γνωρίσει στη ζωή μου και δεν θα τον παντρευόμουν αυτό τον Σεπτέμβρη. Οπότε, σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ ξανά και ξανά.

Έκανες τη σωστή επιλογή για εμένα. Ήμουν άρρωστη, με μια τρύπα στην καρδιά μου και δεν είχες την οικονομική δυνατότητα να τη φτιάξεις. Ήξερες ότι χρειαζόμουν και άξιζα περισσότερα οπότε αποφάσισες ότι οι ανάγκες μου ήταν πιο σημαντικές από τον εγωισμό να με κρατήσεις. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν θα έκανα ό,τι έκανες εσύ. Εγώ από εγωισμό και μόνο θα κρατούσα το παιδί μου, επειδή δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό, ακόμη και αν δεν μπορούσα να τα φροντίσω.

Δεν είμαι θυμωμένη που κατέληξα σε ένα ορφανοτροφείο. Ήταν όλα όσα θα μπορούσες να κάνεις για εμένα. Αν είμαι θυμωμένη για την άρνηση που έζησα; Ναι, αλλά δεν σου κρατώ κακία. Ήταν όλα μέσα στη διαδικασία μέχρι να γνωρίσω την υπέροχη οικογένεια που ζω μαζί τους στον Καναδά. Είναι πραγματικά υπέροχοι, όλοι τους. Με αγαπούν πάρα πολύ. Είμαι επίσης ακόμη πιο ευλογημένη που θα παντρευτώ και θα μπω σε μια οικογένεια που με αγαπούν όπως η οικογένεια που με μεγάλωσε.

Έτσι, με αφορμή την ημέρα υιοθεσίας μου, γιορτάζω. Γιορτάζω την οικογένειά μου, την υπέροχη ζωή μου και επίσης γιορτάζω εσένα. Επειδή χωρίς εσένα, δεν θα υπήρχα εγώ. Χωρίς την απόφασή σου να με δώσεις, δεν θα ήξερα ότι θα γινόμουν γνωστή για τη δουλειά μου. Χωρίς την απόφασή σου να με δώσεις, δεν θα είχα την τύχη να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.

Σε ευχαριστώ σήμερα, αύριο και για την υπόλοιπη ζωή μου και ελπίζω και εύχομαι στο Θεό να έχεις γαλήνη με την απόφαση που πήρες».

αντουανετα

Διαβάστε επίσης:

Το γράμμα μίας μαμάς στις υιοθετημένες κόρες της, ανήμερα της υιοθεσίας, θα σας συγκινήσει (pics)

«Μαμά... Να είσαι εκεί όταν αγαπά η κόρη σου, να είσαι εκεί όταν πονά και όταν αποτυγχάνει»

Γράμμα στον εαυτό μου την ημέρα των γενεθλίων μου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved