Μετά το θάνατο του θετού του γιου, άρχισε να κάνει τατουάζ σε παιδιά που νοσηλεύονται! (βίντεο)

Ο καλλιτέχνης από τη Νέα Ζηλανδία, Benjamin Lloyd, πρόσφατα ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι προσφέρεται να κάνει τατουάζ σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδιατρικό νοσοκομείο Auckland Starship τατουάζ, μόνο αν μάζευε 50 likes.

Μία Μαμά
Μετά το θάνατο του θετού του γιου, άρχισε να κάνει τατουάζ σε παιδιά που νοσηλεύονται! (βίντεο)

Όχι μόνο μάζεψε τα 50 likes που ζητούσε, αλλά αμέσως η δημοσίευσή του έγινε viral και μάζεψε πάνω από 400,000! Και ο αριθμός αυτός, συνεχώς αυξάνεται!

kid tattoos airbrush bejamin lloyd new zealand 1

Πριν όμως σκεφτείτε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κόσμος που του έκανε «like» είναι τρελός, θα σας πούμε πώς τα τατουάζ δεν είναι μόνιμα αλλά προσωρινά. Αυτό που τον έκανε να σκεφτεί αυτή την ιδέα, ήταν ο πρόσφατος θάνατος του θετού του, γιου! O Lloyd. έμαθε πόσο χαρούμενα γίνονται τα παιδιά μέσα από τα τατουάζ, και έτσι προσφέρθηκε να το κάνει δωρεάν σε όσα παιδιά ήθελαν ένα.

kid tattoos airbrush bejamin lloyd new zealand 7
kid tattoos airbrush bejamin lloyd new zealand 3

Ο Lloyd τήρησε την υπόσχεσή του. Ο ίδιος για δέκα χρόνια έκανε σχέδια με αερογράφο και μόλις πρόσφατα άρχισε να κάνει τατουάζ με την ίδια τεχνική, χωρίς να χρησιμοποιεί βελόνες. Ξεκίνησε να κάνει τατουάζ για πλάκα και μόνο σε ενήλικες και όταν προσφέρθηκε να το κάνει και στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, το internet τρελάθηκε.

kid tattoos airbrush bejamin lloyd new zealand 8
kid tattoos airbrush bejamin lloyd new zealand 2

«Τίποτε δεν μου δίνει μεγαλύτερη χαρά, από το να βλέπω πώς βοηθάω στην αυτοπεποίθηση και το ηθικό αυτών των παιδιών, κάνοντάς τους, προσωρινά τατουάζ», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Το μόνο κακό, είναι ότι δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο, μετά!».

kid tattoos airbrush bejamin lloyd new zealand 6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved