«Θέλω ο γιος μου να πεθάνει!», η τραγική εξομολόγηση μιας μαμάς

Όσο τραγικό και σοκαριστικό και αν ακούγεται, μια μαμά εύχεται να πεθάνει ο γιος της!

Μία Μαμά
«Θέλω ο γιος μου να πεθάνει!», η τραγική εξομολόγηση μιας μαμάς

H Isabella Darch μοιράστηκε ίσως το πιο σπαρακτικό μήνυμα στο facebook την περασμένη εβδομάδα ευχόμενη, ο γιος της να πεθάνει ώστε να σταματήσει να υποφέρει!

Ο γιος της Bede διαγνώστηκε με έναν επιθετικό τερματικό καρκίνο του εγκεφάλου όταν ήταν τεσσάρων μηνών και οι γιατροί του έδωσαν μόνο μερικές εβδομάδες ζωής. Σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο Bede, τον οποίο οι γονείς του αποκαλούν «μικρό αλλά ισχυρό», αψήφησε τις πιθανότητες αυτές και κατάφερε να παραμείνει ζωντανός, στο νοσοκομείο Princess Margaret για εννέα μήνες εντατικής χημειοθεραπείας.

Και ενώ του έδιναν μόνο λίγες εβδομάδες ζωής στην ηλικία των τεσσάρων μηνών, ο Bede κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να αντιστάθηκε καταφέρνοντας να γίνει 3 ετών. Δεν μπορεί να μιλήσει ή να δει και απαιτεί όλη την προσοχή γύρω του 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

«Η καρδιά μου είναι ωμή. Επειδή η αλήθεια είναι ότι θέλω ο γιος μου να πεθάνει. Είμαι κουρασμένη. Είναι κουρασμένος. Θέλω τη γαλήνη γι 'αυτόν... την ανάπαυση», έγραψε η κα Darch και συνέχισε.

«Αλλά εγώ αμέσως μισώ τον εαυτό μου γιατί ξέρω τότε ότι όλα θα είναι εκεί».

«Αυτός δεν θα έχει καμία περισσότερη ανάπτυξη, δεν θα μεγαλώνει τρυφερά δίπλα από τον αδελφό του, δεν θα ξαπλώνει δίπλα στην αδελφή του».

«Δεν θα κάνει αστείες γκριμάτσες στον μπαμπά του πια, δεν θα επιτρέπεται να τον φιλάω όπως εγώ μόνο ξέρω, γιατί αυτός θα έχει φύγει!».

1462182500978 1

Η μητέρα του επίσης στο μήνυμά της καταπιάνεται και με το αν η ζωή ή ο θάνατος θα είναι πιο δύσκολος για Bede, γράφοντας ότι πρέπει να τον αφήσει να φύγει γνωρίζοντας, όμως, πως όλο αυτό θα είναι σπαρακτικό.

«Προσπαθούμε να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή μαζί του, καθώς είναι πολύτιμος, ενώ ξοδεύουμε το ηλιόλουστο απόγευμα του Σαββάτου επιλέγοντας μικρού μεγέθους φέρετρα για εκείνον!».

«Το μόνο που θέλω για τον Bede είναι η ευτυχία. Θλίβομαι που κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό!».

Μια ομάδα φίλων της Darch, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια σελίδα για την οικογένεια, λένε ότι είναι καλοί άνθρωποι και αντιμετωπίζουν όλον αυτό τον καιρό με ψυχραιμία τα όσα τους συμβαίνουν.

Οι τελευταίες εξετάσεις του Bede δείχνουν ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει αρκετά και είναι μη αναστρέψιμος. Οι γιατροί προβλέπουν ότι Bede δεν έχει πολύ καιρό για να ζήσει. Ελπίζουν όμως πως θα αψηφίσει για μια ακόμη φορά τις πιθανότητες και θα συνεχίσει με τις θεραπείες του ώστε να ζει με την οικογένειά του, ευτυχισμένα κατά κάποιο τρόπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved