Πριν μερικές εβδομάδες έχασε τη νεογέννητη κόρη της. Δεν θα πιστεύετε τι περιέχει μέσα το αρκουδάκι που κρατά!

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία, που σίγουρα θα σας συγκινήσει. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το θάνατο της κόρη της, Analiese, που πέθανε από τρισωμία 10q, μια σπάνια γενετική ανωμαλία, η Janice Murphy επισκέφθηκε το πάρκο Walt Disney World με τον σύζυγό της, χρησιμοποιώντας τα εισιτήρια που ένας φίλος είχε αγοράσει για εκείνη.

Μία Μαμά
Πριν μερικές εβδομάδες έχασε τη νεογέννητη κόρη της. Δεν θα πιστεύετε τι περιέχει μέσα το αρκουδάκι που κρατά!

Στην αγκαλιά της κρατούσε ένα μοβ λούτρινο αρκουδάκι, που του φορούσε τα βρεφικά ρουχαλάκια που είχε αγοράσει για την κόρη της και όπου ήταν γεμισμένο με τις στάχτες της μικρούλας.

«Το να έχω κάτι να αγκαλιάζω και να μιλώ τις στιγμές που αισθάνομαι μεγάλη θλίψη και πόνο, είναι υπέροχο!», είπε η 25χρονη μαμά, στο Us Weekly . «Αυτό το αρκουδάκι το είχαμε και στο νοσοκομείο μαζί μας. Πέρασε χρόνο με την Analiese και αυτός είναι και ο λόγος που γεμίσαμε τον αρκούδο με τις στάχτες της. Είναι ένας τρόπος να την έχουμε κοντά μας ακόμη και αν δεν είναι στη ζωή!».

godmother zoom 488b0f7c 15ec 4b8a b10c 48a46549951e

Καθώς εξερευνούσε το πάρκο στο Orlando, η νεαρή θρηνούσα μητέρα είδε μπροστά της τη νεραϊδονονά της Σταχτοπούτας. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε η νεραϊδονονά ήταν: "Ποιον έχουμε εδώ;", κοιτώντας το μοβ αρκουδάκι που κρατούσα στα χέρια μου. Της εξήγησα, ότι μέσα του περιέχει τις στάχτες της κόρης μου που έχασα νωρίς και τότε, το πήρε στα χέρια της και το αγκάλιασε, σαν να ήταν εν ζωή το παιδί μου!».

Μετά τη συνάντηση που είχε με τη νεραϊδονονά δάκρυα ήρθαν στα μάτια της. «Η συνομιλία μας με έκανε να λυπηθώ αλλά και αισθανθώ χαρούμενη. Ήμουν λυπημένη επειδή η κόρη μου δεν ήταν σε θέση να βιώσει αυτό μαζί μου και από την άλλη ένιωθα μια ευτυχία που προήλθε από το γεγονός ότι αναγνώρισε τη θλίψη μου και μου φέρθηκε ευσπλαχνικά. Αυτού του είδους η ευγένεια είναι κάτι που δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί, διότι αυτό σήμαινε πολλά για μένα!», είπε η διακοσμήτρια cake!

godmother 2 zoom 4477bd13 4190 4389 a101 7f95a85ee298

Η νεαρή μητέρα, δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο πάρκο και τώρα οι φωτογραφίες και το μήνυμά της έχουν γίνει viral. Έχει κοινοποιηθεί μέχρι στιγμής πάνω από 34.000 φορές και έχει πάνω από 12.000 likes.

«H Disney είναι ένα ιδιαίτερο σημείο για εμένα και τον άνδρα μου. Τον Μάιο του περασμένου χρόνου, επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά το πάρκο, κάνοντας διακοπές. Εκεί μάθαμε ότι είμαι έγκυος περιμένοντας την Analiese μου. Είχα κανονίσει να επισκεφθούμε το πάρκο το Φθινόπωρο του 2017 μαζί τη μικρή μου οικογένεια. Η Disney είναι ένα μέρος που με κάνει να τη νιώθω κοντά μου!».

baby zoom 3449bd5a ad5e 4254 8708 7e36f3c6144d

Η Murphy βιντεοσκόπησε την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση της Analiese στο blog της. Από τη μέρα που πέθανε η κόρη της, χαρίζει το γάλα της σε τράπεζα μητρικού γάλακτος, που χορηγείται αποκλειστικά σε πρόωρα μωράκια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved