Νεκταρία Αναστασοπούλου: Το κορίτσι με τη γενναία καρδιά που λύγισε το διαδίκτυο

Στη Δευτέρα Δημοτικού είχε δηλώσει στη μαμά της πως θέλει να γίνει διάσημη. Η μητέρα της, Τασία Βενέτη, την κοίταξε, χωρίς να δώσει σημασία σκεπτόμενη «Τι λες βρε; Εδώ δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα από τα νοσοκομεία! Τι εννοείς αγάπη μου;»...

Μία Μαμά
Νεκταρία Αναστασοπούλου: Το κορίτσι με τη γενναία καρδιά που λύγισε το διαδίκτυο
 7t8uyjtyuie

Η 18χρονη Νεκταρία Αναστασοπούλου όμως, ήξερε τι έλεγε. Την Κυριακή δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook που αμέσως έγινε viral. Μέχρι στιγμής έχει κοινοποιηθεί πάνω 5.700 φορές και έχει πάνω από 710.000 προβολές.

 789 789 789 78

Στις 14 Φεβρουαρίου οι περισσότεροι γιόρταζαν την αγάπη και τον έρωτα, το 18χρονο κορίτσι που σπούδασε στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων, ήθελε να μάθει όλος ο κόσμος πώς την ίδια μέρα είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών (Congenital Heart Defects Awareness Day).

«Αποφάσισα να κάνω ένα βίντεο, όχι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά για την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών που είναι επίσης σήμερα, ωστόσο δεν το ξέρουν και πάρα πολλοί», είπε η 18χρονη Νεκταρία, ξεκινώντας το βίντεό της.

 0o7yujhnm

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η ίδια εξομολογείται για το πώς είναι να ζει ένα παιδί με καρδιοπάθεια, δείχνει τα σημάδια της, μιλά για τις τρεις επεμβάσεις στην Αμερική και για το πώς κατέστρεψε τις φωνητικές της χορδές βγάζοντας σε ηλικία 10 ετών μόνη της τα σωληνάκια του χειρουργείου.

Αξίζει να δείτε το βίντεο της δυνατής Νεκταρίας, εξάλλου έχουμε δει εκατοντάδες παρόμοια βίντεο με παιδιά του εξωτερικού. Αυτό είναι ελληνικό και πάνω από όλα πραγματικό και αληθινό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved