Βρήκαν αυτόν τον σκύλο ξαπλωμένο στο δρόμο! Ο λόγος που αρνείται να φύγει από εκεί θα σας κάνει να δακρύσετε!

Είναι πραγματικά συγκινητικό. Ο Πάκο και η ιδιοκτήτριά του, η 42χρονη Kelly Black, ήταν ένα αναπόσπαστο δίδυμο, είπαν τα μέλη της οικογένειας στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στο Τζακσονβιλ της Φλόριντα!

Μία Μαμά
Βρήκαν αυτόν τον σκύλο ξαπλωμένο στο δρόμο! Ο λόγος που αρνείται να φύγει από εκεί θα σας κάνει να δακρύσετε!

Αυτός ο απίστευτος δεσμός έκανε τον Πάκο, να μην αφήνει το σημείο όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο η ιδιοκτήτριά του, την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις, ο σερίφης του Τζάκσονβιλ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Διάσωσης, έλαβαν μια κλήση γύρω στις 6.15π.μ. που οδήγησε τελικά πυροσβέστες και αστυνομικούς υπαλλήλους να βρουν το άψυχο σώμα της 42χρονης Black. Ένα ημι-φορτηγό την είχε χτυπήσει, χωρίς να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.

 134529345260987 2

Οι γείτονες για πολλές μέρες έβλεπαν τον σκύλο να βρίσκεται ξαπλωμένος στο δρόμο και διαπίστωσαν ότι άνηκε στην άτυχη γυναίκα.

Ενώ είναι απολύτως καταστροφικό και συγκινητικό να βλέπει κανείς τον Πάκο ξαπλωμένο και πληγωμένο που έχει χάσει την ιδιοκτήτριά του, φαίνεται πώς ελπίζει απελπισμένα ότι η ίδια κάποια στιγμή θα επανέλθει. Η συμπεριφορά του είναι μια όμορφη απόδειξη για την πίστη και την αφοσίωση που οι σκύλοι νιώθουν για τους ιδιοκτήτες τους. Μόλις συνδεθούν με τον άνθρωπο που τα φροντίζει, τα σκυλιά γίνονται οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσε ένας άνθρωπος να έχει.

 134529345260987 1

Ο Πάκο, αφήνει το σημείο που σκοτώθηκε η Kelly, μόλις ακούει γνώριμες φωνές από το οικογενειακό του περιβάλλον. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ανάρτησαν κάποιοι κάτοικοι τη περιοχής στο διαδίκτυο, ο Πάκο κουνά χαρούμενα την ουρά του μετά από μέρες πλήρης ακινησίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved