Απίστευτο:Μητέρα έδινε εξετάσεις την ώρα που ετοιμαζόταν να γεννήσει (φωτό)

Η Tyler Collins γεννήθηκε πριν από μία εβδομάδα και είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Οταν μεγαλώσει θα μάθει ότι η μαμά της, Tommitrise Collins, λίγο πριν γεννήσει, έδινε on line εξετάσεις για το πανεπιστήμιο!

Μία Μαμά
Απίστευτο:Μητέρα έδινε εξετάσεις την ώρα που ετοιμαζόταν να γεννήσει (φωτό)

Η Collins παρακολουθεί μαθήματα εγκληματολογίας στο πανεπιστημίο της Georgia και παράλληλα δουλεύει ως σερβιτόρα. Γνώριζε ότι η ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της για να γεννήσει, ήταν πολύ κοντά με αυτή των εξετάσεων, όμως πραγματικά έμεινε έκπληκτη όταν τις έσπασαν τα νερά, μία μέρα ακριβώς πριν από την εξεταστική.

Το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να στείλει ένα μήνυμα στον καθηγητή της ότου του έλεγε: « Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή για να γεννήσω. Σας το λέω για να το έχετε υπόψιν σας, σε περίπτωση που δεν γράψω καλά».

mom labor

Η αδελφή της ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία της Tommitrise Collins από το νοσοκομείο την ώρα που έγραφε το τεστ ψυχολογίας. Και όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως viral.

babay

Ολοκλήρωσε τις εξετάσεις σε 90 λεπτά, με επιτυχία 76%. Ο βαθμός δεν την ικανοποίησε και ζήτησε από τον καθηγητή της επανεξέταση. Η απάντησή του ήταν αρνητική, όμως μετά από λίγο και λαμβάνοντας υπόψιν τον καταιγισμό θετικών σχολίων που είχαν αναρτηθεί στο facebook, o καθηγητής, ανέβασε το βαθμό της.

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να τελειώσει τις σπουδές της και η ανατροφή της κόρης της , όπως είπε, δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

baby23
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved