Πέθανε 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. Δείτε τι έκαναν οι φίλες της μαμάδες από το διαδίκτυο

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση του πρόωρου γιου της, Brixton, η Liz Marquez πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή. Αφού βρισκόταν σε κώμα για εννέα ημέρες, η μητέρα πέντε παιδιών απεβίωσε.

Μία Μαμά
Πέθανε 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. Δείτε τι έκαναν οι φίλες της μαμάδες από το διαδίκτυο

«Η πρώτη σκέψη που πέρασε από από το κεφάλι μου ήταν,"Θεέ μου, το μωρό"», λέει ο Kristina Pulistar. Η Liz είχε γνωρίσει την Kristina στο διαδίκτυο, σε μια μαμαδίστικη ομάδα του Facebook. Ο σύζυγός της Liz, δεν είχε ιδέα ότι η γυναίκα του, η οποία δεν εργαζόταν, συνομιλούσε με τόσες πολλές θαυμάσιες γυναίκες.

«Η σύζυγός μου δεν έβγαινε από το σπίτι πολύ, έτσι με το να βλέπω ότι έκανε παρέα και μιλούσε με μητέρες σε όλο τον κόσμο είναι πολύ συγκινητικό», είπε.

24AC9C1200000578-2910022-image-a-6 1421248673131

Αλλά αυτό που έκαναν όλες οι μητέρες μετά το θάνατο της Liz, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Με τη βοήθεια των άλλων μαμάδες, η Kristina έχει συγκεντρώσει πάνω από 90 κιλά μητρικό γάλα για τον μικρό Brixton.

Είναι μια μικρή χειρονομία που κάνει όλη τη διαφορά. «Ήξερα ότι η Liz έδινε μητρικό γάλα στον μικρούλη της γιο και αμέσως σκέφτηκα ότι πρέπει να βρω δότη για μητρικό γάλα», δήλωσε η Kristina και συνέχισε, «Υπάρχουν τόσες πολλές μαμάδες που μπορούν να βοηθήσουν!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved