Μητέρα εγκατέλειψε τα τρίδυμα μωρά της γιατί δεν μπορούσε να τα φροντίσει

Την πιο σκληρή πλευρά της ζωής γνώρισαν τρία νεογέννητα μωρά λίγες μόνο ώρες μετά τον ερχομό τους στον κόσμο.

Μία Μαμά
Μητέρα εγκατέλειψε τα τρίδυμα μωρά της γιατί δεν μπορούσε να τα φροντίσει

Η 32χρονη μητέρα τους εγκατέλειψε τα τρίδυμα στο νοσοκομείο λέγοντας ότι αδυνατεί να τα φροντίσει καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Η Jeaneta Bente, από την Ρουμανία, είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών, και όπως είπε, δεν υπήρχε τρόπος που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να φροντίσει για τρία ακόμη. Και όταν συνειδητοποίησε ότι ξεκίνησε πρόωρα ο τοκετός και ήταν τρίδυμα, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει.

Η τρίδυμη σύλληψη έγινε χωρίς θεραπεία γονιμότητας και παρά το γεγονός ότι ήταν πρόωρα και τα τρία κοριτσάκια είναι σε καλή κατάσταση. Επειδή η Jeaneta Bente εγκατέλειψε τα μωρά στο νοσοκομείο, οι αρχές δεν είχαν την άδεια να τα δώσουν για υιοθεσία.

Ωστόσο, όταν εντοπίστηκε και ήρθε αντιμέτωπη με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συμφώνησε να υπογράψει τα χαρτιά για να μπορέσει να εγκριθεί η υιοθεσία. Επειδή είναι αναλφάβητη, χρησιμοποίησε το αποτύπωμα της ως υπογραφή.

«Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ότι απλά δεν έχω καμία δυνατότητα να τα θρέψω ή να φροντίσω γι'αυτά, αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να έχουν μια καλύτερη ζωή από ό, τι μπορώ να τους δώσω», είπε η ίδια.

Μόνο φέτος στο ίδιο νοσοκομείο όπου γεννήθηκαν τα τρίδυμα, εγκαταλείφθηκαν άλλα 25 μωρά. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι μητέρες εξήγησαν ότι απλά δεν έχουν τα χρήματα για να αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved