Ο άντρας που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν στο πλευρό τους

Η μοίρα επιφύλαξε σκληρό χτύπημα για το πρώην μοντέλο Τούρια Πίτ. Όμως πλέον δηλώνει ευτυχισμένη αφού μετά την τραγική της περιπέτεια, εξακολουθεί να έχει στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της, Μάικλ Χόσκιν.

Μία Μαμά
Ο άντρας που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν στο πλευρό τους
----------------------------------------------------------------0987654ρε

Για όσες δεν θυμούνται, η Τούρια, συμμετείχε στον μαραθώνιο των 100 χιλιομέτρων «Kimberly Ultramarathon» στην ενδοχώρα της Δυτικής Αυστραλίας, όταν παγιδεύτηκε στις φλόγες από πυρκαγιά που μαινόταν στην περιοχή.

Υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στο 65% του σώματός της και έκτοτε έχει υποβληθεί σε αναρίθμητες επεμβάσεις όχι μόνο για την αισθητική βελτίωση του προσώπου και του σώματός της αλλά και για να αποκατασταθούν βλάβες που είχαν προκληθεί στον οργανισμό της από την φωτιά.

Ο Μάικλ, ο άντρας της ζωής της δεν την εγκατέλειψε ούτε μια στιγμή. Ηταν κάθε μέρα στην εντατική να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας της. Και καθώς η Τούρια πάλευε να κρατηθεί στη ζωή στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης, αυτός αγόρασε το δαχτυλίδι των μελλοντικών αρραβώνων τους.

-------------------------------------------------------------------------------------------0-

Οταν τον ρώτησαν από το CΝΝ αν υπήρξε έστω και μια στιγμή που σκέφτηκε να την εγκαταλείψει για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του, ο πρώην αστυνομικός απάντησε: «Παντρεύτηκα την ψυχή και τον χαρακτήρα της. Αυτή είναι η γυναίκα που θα συνεχίσει να εκπληρώνει τα όνειρά μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved