Αυτή η φωτογραφία με τα δύο παιδιά έγινε viral! Ο λόγος θα σας συγκινήσει... (εικόνα)

Η φωτογραφία που βλέπετε τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του κόσμου, έχει γίνει ήδη viral και μέχρι στιγμής έχει κοινοποιηθεί πάνω από 25.000 φορές από τους χρήστες του facebook. Ο λόγος θα σας συγκινήσει.

Μία Μαμά
Αυτή η φωτογραφία με τα δύο παιδιά έγινε viral! Ο λόγος θα σας συγκινήσει... (εικόνα)

Το κοριτσάκι και ο αδερφός του, φοράνε τα καλά τους ρούχα και κοιτάζουν γλυκά ο ένας τον άλλο. Δεν είναι όμως μία απλή φωτογραφία, είναι πολλά περισσότερα.

Στο εξωτερικό μία φορά το χρόνο κάθε σχολείο διοργανώνει έναν χορό όπου μπαμπάδες με τις κόρες τους φοράνε τα καλά τους και είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Ο Κενι είναι ο μεγάλος αδερφός της Σάντι και φέτος συνόδευσε εκείνος την μικρή του αδερφή στον ετήσιο χορό του σχολείο τους.

Η Τρίσια Σαντούτσι δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και σχολίασε για το πόσο περήφανη είναι για τον γιο της. Ο μπαμπάς των παιδιών, ήταν αστυνομικός και έχασε τη ζωή του το 2008 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν η Τρίσια ήταν έγκυος στην Σάντι. Από τότε ο γιος της είναι ο μικρός της ήρωας. Η ανταπόκριση, όχι μόνο των διαδικτυακών φίλων της περήφανης μαμάς, αλλά και χιλιάδων άλλων χρηστών του facebook ήταν άμεση και έσπευσαν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα κάτω από τη φωτογραφία και να διηγηθούν τις δικές τους ιστορίες.

Μία φωτογραφία που δείχνει τι σημαίνει αδερφική αγνή αγάπη και μας συγκινεί όλους!

1viral
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved