Η περιπέτεια ενός ζευγαριού με πρόωρο μωράκι που μας συγκίνησε

Πολλές ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές γονείς και τα παιδιά τους.

Μία Μαμά
Η περιπέτεια ενός ζευγαριού με πρόωρο μωράκι που μας συγκίνησε

Μία από αυτές όμως μας κέντρισε το ενδιαφέρον καθώς έχει συγκινήσει όσους την διαβάζουν.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Η Κέιτι Άμος και ο αρραβωνιαστικός της Λι Τζόνστον, βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για διακοπές. Το ταξίδι αυτό όμως τους επεφύλαξε μία έκπληξη. Η γυναίκα η οποία ήταν έγκυος, την ώρα που περπατούσαν στο Central Park, κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να γεννήσει, καθώς έσπασαν τα νερά της. Αφού μεταφέρθηκε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, γέννησε το αγοράκι της 11 εβδομάδες νωρίτερα.

Οι γιατροί τους είπαν ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να βγει το αγγελούδι τους από τη θερμοκοιτίδα κι εκείνοι έπρεπε να βρουν κάπου να μείνουν. Δεν ήξεραν κανέναν εκεί. Ήταν ολομόναχοι κι ευτυχώς βρήκαν καταφύγιο σε ένα μέρος που φιλοξενούνταν όσοι γονείς είχαν πρόωρα μωράκια στο νοσοκομείο, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν διαμονή. «Ήταν τρομακτικό επειδή δεν γνωρίζαμε κανέναν εκεί. Οι οικογένειές μας ήταν σε άλλο μέρος. Κι είχαμε μόνο τους εαυτούς μας. Αυτό που θέλαμε ήταν να πάμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σπίτι. Κάτι φυσικά που προϋπόθετε να γίνει πιο δυνατός ο μικρούλης μας ώστε να ταξιδέψει με ασφάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας στα ξένα μέσα.

Τα νοσήλεια όμως του μωρού τους όλον αυτόν τον καιρό έφτασαν το αστρονομικό ποσό των 210.000 δολαρίων. Προκειμένου να μαζέψουν κάποια χρήματα δημοσιοποίησαν την ιστορία τους στο website GoGetFunding.com. Η ιστορία τους έκανε το γύρο του κόσμου και η περιπέτεια για το ζευγάρι από τη Βρετανία είχε αίσιο τέλος καθώς οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου κανόνισαν με την ασφαλιστική εταιρία να καλυφθούν τα έξοδα.

Τώρα οι δυο τους ζουν μαζί με το μωράκι τους τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους αφήνοντας πίσω την περιπέτεια που έζησαν. Το σίγουρο είναι ότι το ταξίδι στη Νέα Υόρκη θα τους μείνει αξέχαστο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved