Γνωρίστε τη μαμά που πλήρωσε 50.000 δολάρια για να αποκτήσει κορίτσι!

Το μόνο που ήθελε αυτή η μητέρα ήταν να αποκτήσει ένα κοριτσάκι. Κάθε φορά που της ανακοίνωναν ότι θα γίνει μάνα ξανά σε αγόρι, η καρδιά της έσπαγε σε χίλια κομμάτια. Και αυτό συνέβη τρεις συνεχόμενες φορές.

Μία Μαμά
Γνωρίστε τη μαμά που πλήρωσε 50.000 δολάρια για να αποκτήσει κορίτσι!

Κάπως έτσι η Τζέιν Κόρνγουιλ, μια μητέρα από τη Νότια Αυστραλία, παραδέχτηκε ανοιχτά την απογοήτευση της αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε λόγω του γεγονότος ότι γεννούσε αγόρια. Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι σκέφτηκε να κάνει έκτρωση στο τρίτο της αγόρι μόλις έμαθε το φύλο του.

Έτσι λοιπόν μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο για να έχει το κορίτσι που πάντα λαχταρούσε πλήρωσε 50.000 δολάρια και απέκτησε τελικά το πολυπόθητο κοριτσάκι της.

Το άρθρο της με τίτλο «Έχω πληρώσει 50.000 δολάρια για να αποκτήσω ένα κορίτσι», δημοσιεύτηκε στο Fairfax Media, γράφοντας πόσο δαπανηρή ήταν τελικά αυτή της η απόφαση.

«Η επιθυμία μου για μια κόρη, μου προκάλεσε κατάθλιψη ήμουν σχεδόν καθημερινά κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Κάθε φορά που έβγαινα έξω και έβλεπα ροζ χρώμα, ένιωθα σαν κάποιος να με κοροϊδεύει που δεν μπορούσα να κάνω μια κόρη!», αναφέρει η ίδια συμπληρώνοντας πώς από μικρή ονειρευόταν να έχει ένα κοριτσάκι.

«Όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο, Νάθαν σκέφτηκα απλά ότι δεν πειράζει και ότι το επόμενο παιδί μου θα ήταν ένα κορίτσι. Όταν έμεινα έγκυος για δεύτερη φορά και μου είπε ο γιατρός μου ότι και αυτό είναι αγόρι, έβαλα τα κλάματα. Αντί να σκέφτομαι αυτό που σκέφτονται όλοι,«γερό να είναι και ότι να είναι», εγώ σκεφτόμουν γιατί δεν είναι κορίτσι!»

Κάνοντας και τον τρίτο γιο και μην έχοντας άλλες ελπίδες, ταξίδεψε μέχρι την Αμερική και ξόδεψε 50.000 δολάρια σε ειδική εξωσωματική γονιμοποίηση που μπορεί κάποιος να επιλέξει το φύλλο του μωρού. Έτσι μετά από 18 χρόνια επιμονής, κατάφερε να γεννήσει το κορίτσι που τόσο ποθούσε.

Αυτή της η απόφαση όμως αλλά και ότι το είπε δημόσια, εξόργισε αρκετούς αναγνώστες που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τα όσα έκανε. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ζευγάρια που πασχίζουν να κάνουν ένα παιδί είτε αγόρι είτε κορίτσι ή άνθρωποι που δεν κατάφεραν στη ζωή τους ποτέ να κάνουν ένα παιδί.

Τα σχόλια δικά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved