Μαμά σε κατάσταση συναισθηματικού χάους

Η παρηγοριά,  η επιβράβευση και η επιβεβαίωση πρέπει να έρχονται από το σωστό πρόσωπο.

Μαμά σε κατάσταση συναισθηματικού χάους

Instagram / lorianne___

Βρίσκομαι σε μία κατάσταση συναισθηματικού χάους. Δεν το βάζω προς τα έξω, δεν το εκφράζω. Είχα στιγμές με μαμαδίστικα ξεσπάσματα, αλλά έχω προ πολλού ξεφορτωθεί τις τύψεις μου για αυτά.

Είναι πρακτικά αδύνατο να νιώθεις 100% ευγνώμων κάθε στιγμή, σε κάθε περίσταση; Μαμάδες, πόσο εξαντλημένες είστε με τις συνεχείς υποθέσεις, τον φόβο και τα τόσα πράγματα που δεν μπορούν να προβλεφθούν; Καλούμαστε να πάρουμε τόσο σημαντικές αποφάσεις για εμάς και τις οικογένειές μας. Και μετά από κάθε απόφαση, εξακολουθώ να νιώθω ότι έχουμε κάνει τη σωστή επιλογή. Νιώθουμε ακόμα διχασμένες, αλλά μετά…

Σε μία βόλτα με το αμάξι, ο Jeronimo λέει ξαφνικά: «Μαμά, είσαι τόσο έξυπνη.» Καρδιά μου. Δεν περνάνε χρόνια και εμείς ακόμα αναζητάμε την επιβεβαίωση από την οικογένεια, τους φίλους, τους καθηγητές, από ανθρώπους άγνωστους σε εμάς;

«Είσαι τόσο έξυπνη που στα επόμενα γενέθλιά σου και ο μπαμπάς πάει στα μαγαζιά, θα του πω να σου πάρει ένα βραβείο γιατί είσαι τόσο έξυπνη», μου είπε.

mama-gios.jpg

Instagram / lorianne___

Είναι κάτι παραπάνω από επιβράβευση να ακούω τον Jeronimo να λέει αυτά τα λόγια με τόση πίστη και αυτοπεποίθηση.  Γιατί έχω τόσο πολύ προσευχηθεί στον Θεό να μου δείξει τον δρόμο και τώρα ακούω την επιβεβαίωση μέσα από τον γιο μου: «τα πηγαίνεις περίφημα. Συνέχισε έτσι.

Πηγή κειμένου: Instagram / lorianne___

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved