Δεν θέλω πίσω το παλιό μου σώμα

«Το σώμα μου τώρα είναι απλά καταπληκτικό και τρομερά δυνατό»

Δεν θέλω πίσω το παλιό μου σώμα
instagram @ morganrae6

Πολλοί ήταν εκείνοι που μου είπαν πόσο γρήγορα επανέρχομαι στον παλιό μου εαυτό, το θέμα είναι όμως, ότι δεν με νοιάζει αν θα χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης ή όχι.

Το σώμα μου τώρα είναι απλά καταπληκτικό και πιο δυνατό. Είναι καλύτερο ακόμη και από τότε που οι κοιλιακοί μου φαίνονταν. Δεν ειναι δυνατό επειδή γυμνάζομαι ή επειδή κατάφερνα να σηκώσω τα βαράκια του γυμναστηρίου, είναι δυνατό γιατί έφερε στον κόσμο μια ζωή.

Και τώρα αυτή η ζωή ανακουφίζεται επάνω στο σώμα μου και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να την κρατήσω υγιή και ζωντανή.

https://www.instagram.com/p/ChpZdEElo7E

Βγαίνοντας από την εγκυμοσύνη μου, νιώθω ένα τελείως διαφορετικό άτομο. Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Έχω νέο σκοπό. Είμαι μητέρα. Μεγαλώνω την επόμενη γενιά.

Έχω αλλάξει οριστικά από τη στιγμή που έγινα μητέρα, οπότε γιατί να μην αλλάξει και το σώμα μου;

Κατάφερα να τα βγάλω πέρα με έναν απίστευτα επώδυνο τοκετό που διήρκησε 12 ώρες, χωρίς να λάβω κάποιο παυσίπονο. Έσπρωξα τον γιο μου έξω χωρίς να δακρύσω. Η νοσοκόμα μου είπε ότι το σώμα μου έφτιαξε και γέννησε ένα μωρό που είχε το τέλειο μέγεθος για μένα. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί της.

Όπως και να φαίνεται το σώμα μου στο τέλος θα είμαι περήφανη. Δούλεψα σκληρά για να αποκτήσω και αυτό το σώμα, το σώμα μετά τον τοκετό και είμαι περήφανη για αυτό.

πηγή: Instagram @morganrae6

*ελεύθερη απόδοση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved